Super snelle servise

Besteld en komen de afspraken na toppie ga zo door

Goede snelle levering

Heel goed. Heeft zelfs iemand gebeld en was ook erg erg vriendelijk. Topbedrijf

prima geregeld.

Bootje en motor via de site besteld. Als afgesproken netjes gebeld wanneer de chauffeur langs kwam. En werd ook netjes door hem achter het huis gebracht.

Snel en goed

Vertrouwenwekkende zaak. Goede website, veel keuze, redelijke prijzen en vlotte levering. Mijn Helly Hansen-zwemvest bevalt uitstekend.

Snel en goed spul

Nette afhandeling

Super ervaring!, Boottotaal een aanrader voor iedereen.

Goede service!

Goede en snelle service. Alles goed verpakt!

prima communicatie

Problemen worden meteen opgelost

Prima service en ook goed telefonisch te bereiken .

Goed en razendsnel geleverd !

Ik ben een terugkerende klant en uiterst tevreden .

Goede service, reacties per mail of telefonisch erg goed

Na een zoekgeraakt pakket toch weer door snel reageren van Boottotaal het bestelde keurig ontvangen!

Prima bedrijf alleen de bezorging door DHL waardeloos.

Prima bedrijf alleen de bezorging door DHL waardeloos. Er waren meerdere mensen aanwezig maar de bezorger vond het nodig om het bij de buren te bezorgen, aangezien het de volgende dag een feestdag was konden we niet bij onze spullen.

Correcte, snelle service

Bedrijf om prettig samen te werken.

Snelle en vriendelijke service, ruime voorraad

Kort voor Hemelvaart zochten wij naar zwemvesten. Boottotaal reageerde snel en vriendelijke en dacht met ons mee. We hebben de bestelling afgehaald in Hedel, mooie en goed bereikbare plek.

Prima bedrijf

Goed geleverd volgens afspraak

Top bedrijf, ruim assortiment en snelle levering

Zwemvest voor de hond besteld, goed advies qua maat etc.

Snel besteld, snelle bezorging!

Prima service!

Spullen zijn op tijd geleverd en keurig netjes verpakt. Boottotaal.nl is een aanrader!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Enige wat ik jammer vond is dat er bij de fenders geen fendertouwen a 2 - 2.5 mtr met lus werden aangeboden. Inplaats daarvan kocht ik 4 landvasten met lus van wel 4 meter, beetje aan de lange kant.

Ze komen hun afspraken na

Vooraf nog even gebeld voor info over het product. Ze staan je zeer vriendelijk te woord en de info klopt.

Super klantvriendelijke klantenservice

Fijn contact met dit bedrijf. Ik had een nieuwe dropfender nodig en Boottotaal.nl had deze op voorraad, voor een prima prijs. Verder wilde ik een ankerkettinghaak hebben. Deze was niet voorradig. Na telefonisch contact met een superbehulpzame dame was ik alsnog geslaagd met de gewenste haak. Enkele dagen later werd de bestelling afgeleverd. Sommige mensen lees ik over de levertijden, maar ach het duurt nu eenmaal soms wat langer. Ik had op dezelfde (maan)dag bij verschillende watersportzaken bestellingen gedaan (had nogal was specifieke zaken nodig, die niet iedereen voert). Boottotaal was degene die het snelste leverde, namelijk maar met 1 dag vertraging.

zeer lange levertijd

uiteindelijk is het juiste product geleverd. de levering heeft helaas we 3 weken geduurd. Dus hopelijk was dit een eenmalige ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Boottotaal=Op een positieve manier “het schip ingaan”

LS Optimale klantvriendelijke benadering ,te goede producten tegen scherpe prijzen

Makkelijk besteld en snel geleverd

Gewoon een nette snelle online shop, en het product is zoals omschreven.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel