Perfecte snelle service

Goede en snelle service

Snelle en goede service/verzending

Snelle en goede service/verzending

Perfecte webshop

Petroleumkachel besteld op het laatste moment. Boottotaal heeft goed meegedacht om het product op tijd binnen te krijgen. Klasse!

goed en juiste informatie

prima aanlevering

Top service en snelle levering

Top service van Boottotaal. Een lierband besteld, maar bleek achteraf de verkeerde te zijn. Door Boottotaal kostenloos om kunnen ruilen voor de juiste versie die ook nog eens zsm verstuurd werd.

duidelijke website vette betaling mogelijkheden en snelle levering.

Was op zoek naar een self inflating lifevest. voor volwassenen. tussen de vele vesten die worden aangeboden op internet is het lasting zoeken naar een vest wat me paste. bij Boottotaal heb ik mij keuze makkelijk kunnen maken en het vest is exact wat ik er van verwachte voor een zeer schappelijke prijs.

Direct antwoord op u vragentop bedining

Alles top!

Eenvoudig bestelproces, snelle levering, deugdelijke verpakking. Prijs ook okay.

Vandaag besteld morgen ook echt geleverd!!!! Top

Prima en op de hoogte gehouden dat de levering uitloopt.

Door de omstandigheden waar bijna iedereen mee te maken heeft op dit moment mbt de levering, werd ik keurig door hen zelf gevraagd of latere levering een probleem was. Doordat het seizoen met varen nog niet is begonnen was dat geen probleem voor ons. Het feit dat een bedrijf, zonder dat je er om moet vragen, zelf contact opneemt is zeer te waarderen dus een pluim voor hen.

Prima en duidelijke website. Online bestellen gaat super snel. De bestelling was zeer snel in huis. Degelijk product geleverd.

Aantrekkelijk geprijsd, snelle levering en ruim assortiment voor wat ik zocht.

Aantrekkelijk geprijsd, snelle levering en ruim assortiment voor wat ik zocht.

Nette hoes

Nette hoes zoals verwacht van Talamex. Alleen de pasvorm is niet helemaal goed. Ik heb een 40pk Yamaha bbm en daar past de hoes eigenlijk net niet lekker. Een cm of 10 langer was fijner geweest.

Goede communicatie, snelle levering en goed verpakt :)

Goed product

Ziet er prima uit en snel geleverd

Foetsie kacheltje besteld en de volgende dag binnen. Was zeer goed verpakt dus prima Foetsie Kacheltje zeer te spreken gebruik als extra in huis. Meestal nu de verwarming uit en zet hem vaak ff 40 min aan heb dan de woonkamer op de 22 graden.

Gewoon goed en netjes

Netjes verzorgd

Eenvoudig bestelproces. Snelle verzending

Op zoek naar een goede steigerfender. Snel gevonden, vlot kunnen bestellen en nog sneller ontvangen. Precies wat ik nodig had en tegen een prima prijs. Ik blijf terugkomen op deze site.

moest waterdichte schakelaar hebben en heb gesteld wat ik moest hebben alleen was geen papiertje bij wat nu plus en min en schakel was heb gebeld kreeg netjes mail met de info

Top winkel

Klantenservice is goed bereikbaar reageert snel op mail. Goede prijzen voor meeste kwaliteit producten. Wordt erg goed verpakt opgestuurd. Je krijgt berichten van status pakketje professionele zaak. Ik raad het persoonlijk erg aan

Hele goede service

Bestel bij Frank en suzan en je vaart er wel bij

Snel,goed product, zorgvuldig verpakt

Goede info over de levering en verzending

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel