Nadat we een gebroken artikel bezorgd kregen direct een mail verstuurd. Na een uur was hetzelfde artikel al ingepakt en verstuurd zodat we de andere dag een heel exemplaar hadden, incl. retourticket. Echt snel en goed afgehandeld. Dank jullie wel voor de goede service.

Geen betere service, uitstekend

Super service

Zeer vlot.

Ok.

Uitgebreid assortiment en goede communicatie

Erg uitgebreid assortiment en nette prijzen. Fijn dat je het ook kan ophalen. Heb de communicatie ook als erg prettig en snel ervaren!

Behulpzaam ook als het product niet voorradig is

Gewoon doen waar men voor staat.

Altijd goed en correcte leveringen

Altijd een snelle levering.

Snel antwoord omschrijving niet juist

Product is niet juist omschreven ankerrelais had 4 aansluitingen maar in de omschrijving is het 3 aansluitingen .Retour zending is dan voor rekening koper beetje krom denk ik .reactie boottotaal deze is versie is van een ander we zullen het doorgeven . bedankt voor uw feedback Inmiddels is dit goed opgelost prima service Wel een prijsverschil met Jos Boone het ankerrelais is daar 15% goedkoper

Goede ervaring en perfecte verpakking!

Heel mooi verpakt en razend snel in huis. Ook de e-Mail wordt snel beantwoord.

Scherpe prijs, snelle levering

Prima site, scherpe prijzen en snelle levering.

Aankoop prima afgehandeld

Spullen snel geleverd. Ik had nog wat aanvullende vragen die ik per mail heb gesteld en daar kwam steeds direct antwoord op. Erg prettig!

Uistekende verzorgde verzending

De gekochte producten waren zeer goed verpakt en zijn onbeschadigd ontvangen.

Wachten duurt soms lang

4 houten relingen bestelt maar er waren er maar drie geleverd. 4de duurde bijna 4 maanden maar kwam uiteindelijk wel. Goede kwaliteit. Service ook goed zodat ik wel ongeveer wist wanneer nr4 zou binnenkomen.

De levering (van antivries) was snel, maar helaas liep mijn mailbox bijna over vanwege de vele mailtjes over waar en wanneer de bestelling uithing. Verder was alles ok!

Zoals altijd helemaal top!

Bestellen en thuis! Altijd snel. Ook retourneren gaat soepel! Erg tevreden over deze boottotaal mensen!

Helemaal top

Snelle levering, prijs technisch ok Goede info via medewerkers

Prima web winkel met aandacht voor klachten of problemen

Prima winkel , die ook problemen of klachten goed oplost

Snelle en perfecte levering. Ook breekbaar goed was prima verpakt ook.

Elke levering die ik mag ontvangen is ruim op tijd binnen en prima verpakt geleverd. Ook breekbare spullen zijn prima verpakt en komen dus onbeschadigd aan.

Al mijn bootonderhoudsproducten in één webshop

Schoonmaakproducten besteld voor het winterklaar maken van de sloep. Producten snel en netjes geleverd. Ook een borstel met losse steel besteld, alleen dat blijkt niet op elkaar te passen. Dat is even jammer, kon zo gauw ook geen andere (passende) stok vinden in de webshop.

Snel en betrouwbaar

Ik had een zeiljack besteld in twee maten om te passen. Levering was snel en goed. De jassen waren te groot. Bij het aanmaken van het retour label bleek dat ik de verzendkosten zelf moest betalen. Dat ben ik niet gewend bij andere webshops vandaar 4 sterren. Afhandeling was snel en goed.

Prima bedrijf, ook bij problemen

Prima bedrijf. Versturen spullen conform aangegeven. Bij mij was een fles wax tijdens transport gesneuveld. Foto en mail en een dag later had ik een nieuwe fles wax! Top. Rest van de spullen ook prima!

Perfect!

Niets op aan te merken. Gewoon snelle service. Zal hier zeker weer kijken mocht ik iets nodig hebben.

snel geleverd.

Goede en snelle levering

Goed advies en snel geleverd en goed verpakt

en goed verpakt goed advies

Goed materiaal.

De bestelling was helemaal volgens verwachting.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel