Prima.

Prima. Snel geleverd. Goed verpakt.

Efficient

Efficient

Topbedrijf

Supersnelle levering

vriendlijke mensen goed en vlot geholpen bij de aankoop

ik ben goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe hoorn gezien ik geen grote hoorn kwijt kan hebben wij met behulp van een medewerster van boottotaal een passende hoorn gevonden die onder de pet gemonteerd kan worden had lekkage op het stuurhuisdak van de motorboot dit kwam echter

Super snelle levering.

Goed product en super snelle levering.

Snelle correcte levering

Supersnel en perfect geleverd

Keurig netjes verpakt en supersnel geleverd

Heel goed verder geholpen. Echte top service.

Top bedrijf

Heb er een nieuwe benzine tank met slang gekocht en de volgende dag al in huis supersnel

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Na het bestellen snel geleverd

Perfect bedrijf

Snelle levering Prima product Prima prijs

Prima organisatie

Goed zaken mee te doen, komen afspraken na en leveren optijd

Goede snelle levering, product geleverd volgens afspraak.

Goede snelle levering, product geleverd volgens afspraak.

Gewoon helemaal zo als het hoort

Top shop! Veel bootspulletjes en alles wat ik nodig heb!! Snel in huis en goed geinformeerd!

Goed geholpen!

Sommige items kwamen wat later, dat was ook netjes vermeld. Na contact deze items op een later moment besteld, ook die waren op tijd binnen. Bedankt!

super snelle levering

makkelijke website en super snelle levering

Prima geholpen

Prima en snel geholpen

Goede ervaring

goede service

alles in voorraad en wordt direct geleverd. ; buiten de BE taxen .. goed grtjs yves

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Een perfecte service en hoge kwaliteit producten.

Ik heb een aantal producten gekocht bij boottotaal en werd altijd goed geholpen. Ze leveren altijd top kwaliteit producten.

Toch wel heel erg fijn als je prettig te woord wordt gestaan en het geen moeite is wanneer je de bestelling wilt wijzigen naar afhalen ipv bezorgen. Ik was ook wel echt net op tijd voordat deze wel weg was gegaan, super snel al! Ik bestel zeker nogmaals hier!

Uitstekende service en snelle levering

Ik ben heel erg tevreden met mijn ontvangen producten, de dame van de klantenservice heeft mij informatie gegeven over het artikel dat het beste bij mijn boot zou passen. Super blij mee!

Heldere productomschrijving, adequate informatievoorziening, snelle levering.

snelle adequate afhandeling

snelle adequate afhandeling