top

toppie groet Roy

super tevreden.

Zeer goede web site, overzichtelijk en snelle service.

Fijne webshop

Goede klantenservice, snelle levering!

Super service als het om garantie gaat !

Super snelle en uitstekende garantie service !!!

Gemakkelijk

Bestelling goed uitgevoerd en snel geleverd

Snel en effecient

Goede prijs, betrouwbare levering

Goede prijs, betrouwbare levering

Zeer goed geholpen met mijn bestelling.

Snelle handeling

Ik had wat spullen besteld en kon ze na 1 uur al afhalen fijne service en vriendelijke mensen

Snel geregeld

Niet wat ik verwacht had

Ik had een paar stootwillen (fenders) besteld en had ze snel nodig. De levertijd viel tegen. Op de site zijn de fenders opgeblazen maar als je ze binnen krijgt zijn ze zonder lucht. Helaas kan je ze niet met een gewone fietspomp op pompen. Je moet dus een speciale pomp bestellen om er lucht in te krijgen. Als boot totaal ze inclusief lucht zal leveren had ik de fenders een week eerder kunnen gebruiken, bovendien is het slecht voor het milieu om klanten een pomp te laten kopen terwijl het voor boottoaal een kleine moeite is om ze te vullen.

doen wat zeeleven.

Toppie

Helemaal toppie

Top, snel en correct

zeker een aanrader,

top ervaring

bestelling is gemakkelijk te plaatsen en werd de volgende dag,goed verpakt, bezorgd en ondanks de duidelijke uitleg en video op de site, was er ook nog een duidelijke handleiding bij.

Het was op voorraad en gelijk aftehalen

Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Goede prijs en vriendelijk

top

perfecte firma

snelle levering en klasse materiaal

Leuke en gemakkelijke site om te bestellen, bijna alles voor de boot te krijgen

Snel geleverd en uitstekend verpakt

Had het besteld en met 1 of 2 dagen lag het in huis

Snel en goed

Prima geregeld

heel goede afspraak en afwerking

bediening en afspraak correct zo ook het geleverd product

Voor het eerst een eigen boot, materiaal besteld en volgende dag in huis. Mijn ruimtelijk inzicht qua grootte van de Fenders had ik niet goed ingeschat, ik moest iets kleinere hebben (meer sloep maat dan binnenschip haha) maar retour en ruilen ging ook heel goed.

Super vriendelijk

Goede hulp, en vriendelijke mensen

Prima snelle levering!

Prima snelle levering