Prima snelle levering goed product

Snel geleverd en scherp geprijsd

Snel geleverd en scherp geprijs en goede en vriendelijke klantenservice

Perfect product, makkelijk in gebruik

Ik beveel het aan! Makkelijk in gebruik!

Super klant gericht, juist als het verkeerd gaat, top eindresultaat

Bij Boottotaal een set afmeer-hengels bestelt. Het bestelproces verliep gemakkelijk en levering was ook zoals beloofd. Tot zo verging het goed. Echter na aflevering bleek niet de correcte versie van het product geleverd te zijn, het was een economy versie in plaats van een Premium versie. Direct Boottotaal gebeld en een foto opgestuurd. De klantenservice ging direct aan het werk en dezelfde dag kwam de chauffeur met het juiste pakketje en heeft hij het ander pakket mee terug genomen. Super service en goed opgelost.

Snelle levering, prima product!

Mooie steigerfender geleverd gekregen, prima kwaliteit en snel geleverd! Ik zou er zo opnieuw bestellen!

De zwemvesten zitten perfect! Goed geadviseerd door de dame aan de telefoon! Ook zoals beloofd de volgende dag in huis!! Helemaal goed!!!

Tijdige levering, correcte afhandeling.

vlot gegaan voor herhaling vatbaar

vlot gegaan voor herhaling vatbaar

op tijd geleverd, product voldoet aan verwachting

Snel geleverd. Goede info!

Het slot werd snel geleverd. Volgens mij een scherpe prijs. Functioneert ook prima.

perfect

bestelling keurig op tijd

Snel geleverd en goed geïnformeerd

Voor herhaling vatbaar

Keurig gelopen en zelfs met een upgrades van het nieuwe product

Mooie Gashendel:)

top

twijfelde even van wat ik moest bestelllen belde even keken gelijk mee op hun pc en binnen twee minuten volledig antwoord toppie

vlot besteld, vlot geleverd

vlot besteld, vlot geleverd

Hele snelle regeling

Fijn dat ik het product snel in huis had.

Goede ervaring, snelle en correcte levering

Boottotaal doet wat ze beloven, de levering was snel en correct. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de status van devlevering.

Op en Top!

Ik vind het op en top! Vragen over producten gehad. Hielpen mij gelijk aan het juiste! Woensdag gebeld en vandaag al in huis gehad, toppers!

Gewoon goeie ervaring

Netjes verpakt, goeie klantenservice en mooie producten. En ook nog de volgende dag in huis.

Eenmalig, ipv een talamex zwemvest een of ander eigen merk ontvangen

Ik heb via de website een talamex zwemvest met harnas besteld maar kreeg een zwemvest met eigen opdruk boottotaal. Ten eerste hadden ze kunnen vragen of dat een probleem was en ten tweede de hele merknaam talamex staat nergens in het zwemvest. Tja.....dan voel je toch wel behoorlijk genaaid......

Top binnen 24 uur in huis

Top binnen 24 uur in huis

Prima snelle goede service en bezorging

Goed verzorgd met prima verpakking en begeleidend brief Aanrader

Waar anderen ons lieten vallen....

Waar andere winkel oms liet vallen en we 3 weken moesten wachten en toen nog niet het gevraagde artikel kregen was het bij deze winkel in 1 dag geregeld. Snelle verzending, prima service

snelle levering en prima product

snelle levering en prima product

snelle levering goed produkt

Makkelijke site om te bestellen, produkt werd snel geleverd. Kwaliteit is prima.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel