snelle levering goed produkt

Makkelijke site om te bestellen, produkt werd snel geleverd. Kwaliteit is prima.

Lang wachten

Moest 4 dagen wachten helaas vond ik jammer wand al de producten waren op voorraad en het de fles koelvloeistof was lek !

Voor 200% tevreden.

Tevreden over de bestelde artikelen en correcte service. Telefonisch ook vriendelijk en snelle reactie.

goede website, goed materiaal

duidelijke website. goede kwaliteit materiaal. snelle levering. ga hier zeker vaker bestellen

Alles mooi afgehandeld

Snelle en correcte afhandeling

Goed product,slechte verzending!

Goed product wc werkt weer, daar gaat het uiteindelijk om. Het is alleen jammer dat men 5,95 rekent voor verzend kosten terwijl de pakking gewoon in een verdikte envelop word gedaan… wel snelle levering.

Goede service!

Nemen de tijd voor je en duidelijke uitleg! Toppi gewoon

Heel tevreden

Voor de kids een fun yak sunny gekocht. 2 dagen later geleverd , via telefoon uur v levering doorgekregen. Al veel plezier van gehad! Aanrader!

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

Snelle en goede levering

Zeer positieve ervaring

Zeillat 6 meter. Kom daar maar eens om. De meesten leveren 2 meter; grotere lengtes met hoge transportkosten. Bij boottotaal kreeg ik 6 meter lengte aan één stuk aan huis geleverd voor in totaal € 21,45 incl. Btw en incl. de verzendkosten (€ 5,95). Zeer zorgvuldig verpakt, gaaf product, en in telefonisch overleg met de bezorger waar hij het zou neerleggen. Ze kunnen dit blijkbaar doen dankzij de eigen bezorg service: zij rijden zelf.

Super service

Had gevraagd om snelle levering, wordt direct gebeld om te overleggen één artikel te wijzigen omdat dit niet zo op voorraad was. Daarna super snel ontvangen. Pro actieve aanpak. Helemaal tevreden.

Uitstekende service

Omdat het gewenste artikel niet op voorraad was konden we een seintje krijgen als het er weer was. idd na een paar weken kregen een mailtje dat we konden bestellen ,waarna we het artikel de volgende dag al in huis hadden!Klasse!

Snelle levering en netjes verpakt

Een fijne eerste ervaring. Snel geleverd en de bestelling zat in een mooie doos van boottotaal! Super leuk

1,5 week levertijd wat ze adverteren als vooradig

1 tot 3 dagen word het verzonden! het product is op vooraad! als ik dat lees ga ik het bestellen, vervolgens 1,5 week kunnen wachten op iets wat ik met haast nodig had ivm verkoop boot. erg jammer dit.

Snel geleverd met de juiste kwaliteit

Supersnelle service.zonder poespas

Weer een ervaaring rijker. Heel best gelopen allemaal!

Goed geregeld, snelle en complete levering.

Gewoon goed

Duidelijke site en shop. Lekker snel en simpel shoppen met veel bijbehorende info over de artikelen. Altijd netjes verzorgd, ingepakt en verzonden. En prima prijs en kwaliteits verhouding

Super snel in huis

Super snel de accu ontvangen. Netjes track en tracé.

Alles volgens afspraak en bestelling ontvangen

Snel geleverd en voldoet aan wat ik er van verwacht had. Dus top.

Alles in orde

Producten netjes in grote doos ontvangen. De zwemvesten zijn zoals beschreven en verwacht. Wij zijn tevreden!

Helemaal top!!

Hele snelle levering en een telefoontje om te vermelden hoe laat de chauffeur er zou zijn!!

Prima geregeld

Top boot, goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de boot en mijn kinderen zijn super blij.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel