Woon in België en de dag nadien was mijn bestelling al geleverd.

Veel keuze, snelle levering

Fijne snelle levering. Wij hadden een kapot onderdeel van onze boot. Na een telefoontje werd het zo snel mogelijk geleverd. Dank!

Talamex is Majoni

Na een afweging gekozen om Talamex fenders te kopen. Uit de geleverde doos kwamen 4 Majoni fenders. Niks geen Talamex. De geleverde Majoni fenders had ik onder de eigen naam elders 30% goedkoper kunnen kopen. Talamex is een mooie naam om Majoni fenders duurder te verkopen. De allervriendelijkste medewerker van Boottotaal gaf mij aan dat ik in de tekst van de productbeschrijving het woord Majoni had kunnen lezen en vond het spijtig dat ik door de naam Talamex op het verkeerde been ben gezet. Mijn advies: verkoop iets voor wat het is!

Super service en vriendelijk

Product zoals omschreven en netjes verpakt en verstuurd

Nieuwe tank besteld met verkeerde niveaumeter. Er werd direct gebeld om dit te corrigeren

Sneller levering

Goede webshop

Prima bedrijf, alles klopt.

Tot nu toe diversen orders geplaatst, altijd zonder problemen geleverd. Een tevreden klant.

Gewoon top

Goede site, afstemming mbt levering is erg goed. Aanrader

Vriendelijk en goed advies

Ik werd geduldig te woord gestaan, kreeg goed advies en de levering kon nog gecombineerd worden met nieuwe producten waardoor ik verzendkosten uit kon sparen.

Heel veel mails

Prima. Snel bezorgd zonder problemen. Voor 1 bestling ontvang ik 8 mailtjes plus mails van DHL. Wel duidelijk dus, maar wat overdreven.

100% materiaal en service

Alles tot in de puntjes

Goed product en goed verpakt

Zeer correcte afhandeling van onze bestelling

Zeer tevreden over service, en product

Wat een concurrent niet kon leveren

De concurrentie kon het gevraagde onderdeel dat al besteld was niet leveren. Ik heb gebeld met Boottotaal zij gaven aan dit in 3 dagen bij mij thuis te hebben. Dit is inderdaad gelukt. Prima gedaan Boottotaal

Prima product

Prima product snel geleverd en zoals omschreven.

Jammer dat het door dhl werd geleverd

Dhl heeft de gewoonte om de pakketjes bij de lift te droppen en niet bij de bewoner aan de deur......dus zoek het lekker even uit!!!!! Blij dat ik gelukkig nog aardige buren heb...pakketje vanmorgen in ontvangst genomen.......bij de buurman.....geen briefje in de brievenbus, van dhl. Boottotaal zal mijn eerste volgende bestelling via post nl versturen. Dit in overleg met de klantvriendelijkheid van boottotaal wat met je meedenkt.... Boottotaal bedankt !!!!!

Altijd snelle levering met de juiste producten

Perfect en snel

Alles netjes en snel afgeleverd.

Prima ervaring

Goede producten en kwaliteit, vlotte levering. Helaas ontbrak er een besteld product, hierover verliep de communicatie ietwat langzaam. Maar dit is alsnog een paar weken later nagezonden, waardoor het al met al het een prima ervaring was!

T was verkeerd

Klopt niet met wat er op de it staat

Prima kwaliteit, snel geleverd

Prima kwaliteit, snel geleverd

Goed bezig

Prima levering.

Fantastische firma!!

Had een artikel besteld. Was achteraf toch niet op voorraad. Na contact te hebben gehad met betrekking tot de levertijd werd ik een dag later weer gebeld dat ze een alternatief hadden. Dit werd helaas niet volgens de afgesproken tijd geleverd. Na contact te hebben gehad en meerdere excuses waar ik niet om had gevraagd kreeg een paar dagen later de bestelling binnen met nogmaals een excuus. De manier waarop ze de klanten te woord staan verdient een dikke pluim. Dit zie je tegenwoordig nog zelden!!!

Prima service en snel geleverd

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel