Prima service zoals gewoonlijk.

Op mijn verzoek werd het zwemtrapje op donderdag 13-08 bezorgd. Ik heb wel een kleine tip misschien. Ikzelf heb bij een speciaal ijzerhandel bouten en moeren gehaald. Had er namelijk wel op gehoopt dat die er bij zouden zitten. 6m bouten bij de bouwmarkt gaan meestal maar tot 20 mm. Maar het zwemtrapje zit mooi op het plateau. Volgende keer ga ik weer eerst bij Boottotaal shoppen als ik iets voor de boot nodig heb.

Verkeerde verwachtingen door verkeer voorbeeld

Ik dacht eenling met drijvers besteld te hebben . Maar het bleek slecht 1 drijver. Er werd geen oplossing aangeboden. De foto is alleen aangepast . Beetje bedrijf had alsnog de lijn opgestuurd.

Text met afbeelding op de site klopt niet altijd. Producten van goede kwaliteit en snelle levering

De ene dag besteld andere dag in huis wat wil je nog meer echt top

Snel geleverd, goede prijs!

Zeiljas maandag besteld, dinsdag geleverd tegen een scherpe prijs!

Levering en materialen conform verwachting

Goede materialen netjes verpakt conform verwachting

Snel en juiste levering

Naar verwachting

Top geregeld

Min bestelling is snel afgehandeld , snel bezorgd , dus helemaal prima.

Gewoon goed en snel leveren

Compleet assortiment

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Groot assortiment met goede prijzen. Vlotte afhandeling Kom zeker terug

product was snel besteld en geleverd

Supersnelle levering

Makkelijk bestellen en vliegensvlugge bezorging

Goed en snel

Goed en snelle levering

Top spullen en snelle levering. Goed verpakt.

Goeie service

Goeie service en snelle leveting

Snelle juiste levering, helemaal top!

Makkelijk, goede producten en mega-snel in huis! Prijs incl. Verzending ook netjes

Altijd snel

Altijd snel in huis en een groot assortiment! Ook retourneren gaat eenvoudig en snel!

Fijne webshop

Duidelijke site en werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Ik heb niet ontvangen wat ik besteld heb.

Heb daar over gebeld, zou terug gebeld worden. Heb nog niets vernomen. Vandaag maar weer zelf gebeld. Met een kleine bij-betaling kan ik datgene krijgen wat aanvankelijk op de afbeelding getoond wordt. Zie dat persoonlijk als een gedeelde oplossing! Iets in mij zegt dat het niet klopt.

Top,

Alles snel en netjes verpakt geleverd!

Bestelling snel geleverd

Bestelling werd snel geleverd. Voldeed aan verwachting.

Snelle levering, prima product

Dit was mijn eerste bestelling bij Boottotaal.nl en die is naar wens verlopen. Product is snel geleverd en voldeed aan beschrijving en verwachting.

supersnel punt nl

In no time de spullen in huis

Van bestelling tot moment van levering goed op de hoogte gehouden. Snelle levering en goed product. Top!

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel