Prima spullen

Prima spullen voor redelijke prijs en snel bezorgd

Wij hebben daar twee kindervesten voor op de boot besteld, van het merk HH, goede kwaliteit. En snelle levering. Goed en netjes verpakt, en vriendelijke bezorger.

Goed product en zeer snel geleverd

Boot stuur van goede kwaliteit en de volgende dag al thuis ontvangen

Gewoon goed

Altijd goed en snel.

Snel en goed geregeld

Volgende dag bezorgd erg mooi verpakt en producten zoals op de site vermeld. Erg blij mee!

erg goede service.

ik heb een turboswing besteld, deze zou op voorraad zijn, ik werd echter erg snel na de bestelling gebeld dat het niet op voorraad was. mij werd verteld dat er alles aan werd gedaan om alsnog de turboswing zsm bij ons te krijgen. diezelfde dag kreeg ik nog een telefoontje met de nieuwe verwachte levertijd, dit zou vijf dagen later zijn. de volgende dag werd ik weer gebeld dat hij toch al die dag ging komen, en hij kwam inderdaad een dag later bij ons binnen. erg netjes van boottotaal om ons zo goed op de hoogte te houden, bedankt voor de service.

Snelle verzending,vriendelijk personeel

Ik had mijn bestelling redelijk snel binnen en geleverd door het bedrijf zelf aan huis,vriendelijke chauffeur. 2 accuklemmen zaten er niet bij,(moest je apart bijbestellen meteen opgestuurd na telefoontje met track en trace. 5 sterren.

Alles op voorraad, snel geleverd.

Alles op voorraad en snel geleverd. Nog een zwemvest nabesteld en die verzendkosten werden keurig gecrediteerd.

zeer tevreden

goed hoor pakket op tyd zeer tevreden

Goed keus en service

Kocht pikhaak 2m lang , prima ding , mooi afgewerkt.perfect voor zwaarder schip.

Niet de juiste kleur in de assortie beschikbaar.

Na besteld en betaald te hebben zag ik dat andere het wel konden leveren.

Snelle en perfecte levering

Duidelijke site, korte levertijd en eventuele retour mogelijkheid.

snelle en correcte afhandeling, betrouwbaar

Denken graag mee

Voor een bestelling van €2,95 moest ik €5,95 verzendkosten betalen, terwijl het een brievenbus formaat heeft. Dat moest toch anders kunnen? En ja hoor. Meegedacht door de winkel. Als u besteld en de €5,95 betaald, storten wij €4,00 retour en komt het door de brievenbus. Dan geen track en trace; maar die bleek ook te werken. Top service en geld terug.

Niks op aan te merken !

Snelle levering, goede producten, ben tevredenheid

Het product was na een paar dagen in huis en werkt goed.

Ik had een loosdopje voor mijn roeibootje besteld en hij werkt goed. Het enige wat een beetje vervelend was is dat ik van zowel boottotaal als dhl steeds een mail kreeg met waar mijn pakketje was.

Prima service, veel keuze

Wat ik fijn vind, is dat de klantenservice goed bereikbaar is en kennis van zaken heeft. Ze denken mee en zijn vriendelijk!

Mooi product snel geleverd in duurzame verpakking voor goeie prijs

Een trolley voor buitenboordmotor besteld. Volgende dag geleverd. In kartonnen doos ingepakt zonder 1 stuk plastic verpakking - een meevaller. Product voldeed 100% aan beschrijving en zeer tevreden mee.

Goede shop

Maar ik miss de belofte korting via de botenhuis.

Goed en netjes behandeld

Ik was op zoek naar vlaggetjes voor op de tent bij de caravan. En zowaar Boottotaal heeft ze in allerlei maten en snel geleverd

Te hoge bezorgkosten

Een waterkaart met in een te grote doos gevouwen en als zodanig verstuurd. Had in een gewone envelope met ongeveer 2 euro porto verzonden kunnen worden. Slechte co2 footprint. Na het plaatsen van bovenstaande review werd ik gebeld door Boottotaal waarbij ze de feedback hadden opgepakt en in de toekomst dus kaarten in gewone envelope gaan versturen. Er werd dus direct actie genomen op feedback, hetgeen je niet al te vaak ziet. Perfecte klantenservice.

De ene dag besteld. Andere dag on huis.

Vlot en goed

Goed spul en vlot geleverd.

Extreem late levering en door slechte foto op website verkeerde artikel.

Na diverse beloftes dat de dockwheels komende week zouden komen zijn ze na 2 maanden geleverd. Op foto leek dockwheel om te bevestigen tegen een paal. Bleek voor bevestiging boven op een paal maar dat is voor mij beeld te hoog.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel