Snelle en goede levering

Zeer positieve ervaring

Zeillat 6 meter. Kom daar maar eens om. De meesten leveren 2 meter; grotere lengtes met hoge transportkosten. Bij boottotaal kreeg ik 6 meter lengte aan één stuk aan huis geleverd voor in totaal € 21,45 incl. Btw en incl. de verzendkosten (€ 5,95). Zeer zorgvuldig verpakt, gaaf product, en in telefonisch overleg met de bezorger waar hij het zou neerleggen. Ze kunnen dit blijkbaar doen dankzij de eigen bezorg service: zij rijden zelf.

Super service

Had gevraagd om snelle levering, wordt direct gebeld om te overleggen één artikel te wijzigen omdat dit niet zo op voorraad was. Daarna super snel ontvangen. Pro actieve aanpak. Helemaal tevreden.

Uitstekende service

Omdat het gewenste artikel niet op voorraad was konden we een seintje krijgen als het er weer was. idd na een paar weken kregen een mailtje dat we konden bestellen ,waarna we het artikel de volgende dag al in huis hadden!Klasse!

Snelle levering en netjes verpakt

Een fijne eerste ervaring. Snel geleverd en de bestelling zat in een mooie doos van boottotaal! Super leuk

1,5 week levertijd wat ze adverteren als vooradig

1 tot 3 dagen word het verzonden! het product is op vooraad! als ik dat lees ga ik het bestellen, vervolgens 1,5 week kunnen wachten op iets wat ik met haast nodig had ivm verkoop boot. erg jammer dit.

Snel geleverd met de juiste kwaliteit

Supersnelle service.zonder poespas

Weer een ervaaring rijker. Heel best gelopen allemaal!

Goed geregeld, snelle en complete levering.

Gewoon goed

Duidelijke site en shop. Lekker snel en simpel shoppen met veel bijbehorende info over de artikelen. Altijd netjes verzorgd, ingepakt en verzonden. En prima prijs en kwaliteits verhouding

Super snel in huis

Super snel de accu ontvangen. Netjes track en tracé.

Alles volgens afspraak en bestelling ontvangen

Snel geleverd en voldoet aan wat ik er van verwacht had. Dus top.

Alles in orde

Producten netjes in grote doos ontvangen. De zwemvesten zijn zoals beschreven en verwacht. Wij zijn tevreden!

Helemaal top!!

Hele snelle levering en een telefoontje om te vermelden hoe laat de chauffeur er zou zijn!!

Prima geregeld

Top boot, goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de boot en mijn kinderen zijn super blij.

Woon in België en de dag nadien was mijn bestelling al geleverd.

Veel keuze, snelle levering

Fijne snelle levering. Wij hadden een kapot onderdeel van onze boot. Na een telefoontje werd het zo snel mogelijk geleverd. Dank!

Talamex is Majoni

Na een afweging gekozen om Talamex fenders te kopen. Uit de geleverde doos kwamen 4 Majoni fenders. Niks geen Talamex. De geleverde Majoni fenders had ik onder de eigen naam elders 30% goedkoper kunnen kopen. Talamex is een mooie naam om Majoni fenders duurder te verkopen. De allervriendelijkste medewerker van Boottotaal gaf mij aan dat ik in de tekst van de productbeschrijving het woord Majoni had kunnen lezen en vond het spijtig dat ik door de naam Talamex op het verkeerde been ben gezet. Mijn advies: verkoop iets voor wat het is!

Super service en vriendelijk

Product zoals omschreven en netjes verpakt en verstuurd

Nieuwe tank besteld met verkeerde niveaumeter. Er werd direct gebeld om dit te corrigeren

Sneller levering

Goede webshop

Prima bedrijf, alles klopt.

Tot nu toe diversen orders geplaatst, altijd zonder problemen geleverd. Een tevreden klant.

Gewoon top

Goede site, afstemming mbt levering is erg goed. Aanrader

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel