prima en snel

zeer snel bootje geleverd. Bij afwezigheid keurig neergezet op afgesproken plek en bevestigd met telefoontje van de chauffeur.

Niet de juiste sleutels bij het geleverde slot

Onlangs een buitenboordmotor slot besteld en samen met de andere onderdelen znel en netjes afgeleverd. Helaas zaten bij het geleverde slot niet de juiste sleutels en zou ik het product weer retour hebben moeten sturen. Aangezien ik deze op korte termijn nodig had kon ik, middels eigen vervoer, bij het magazijn het slot omruilen.

Product voldoet prima aan de verwachting. Zeer snelle levering en goed verpakt.

Belabberd

2 bilgepompen besteld en wat andere spullen. Aangezien het zo lekker regent gehoopt dat deze snel binnen zouden komen.... Te vergeefs zit al bijna een week te wachten. Of het nou ligt aan boot totaal of DHL. Ik ben er klaar mee!

prima levering op de afgesproken locatie en tijd

snel gereageerd op mijn bestelling

snelle service binnen twee dagen in huis

top netjes en snel

netjes en snel

Goed te vinden, snel bezorgd

Het afdekzeil voor de boot was snel te vinden. Helaas stond er, vandaag besteld is morgen bezorgd, tot bestelling en betaling! Daarna stond er, 3a4werkdagen. Verder goed ingepakt werd het bezorgd.

snelle afwikkeling en meedenken voor een klant

ik had snel een onderdeel nodig, deze had ik online besteld en er achteraan gebeld dat ik deze graag zsm wilde ophalen. dat was geen probleem en ben gelijk die kant op gereden toen ik daar aankwam lag het netjes klaar. Dat is een super service

Einfach super

Empfehlenswert, sehr zufrieden

Handige tip en filmpje met oplossing voor fenders

Eerst al een filmpje over een zeer lang bestaand probleem met fenders. Gelijk de oplossing erbij in de vorm van het koppelstukje op het ventiel en losse ventielen. We waren gelijk klaar! Op te pompen.met een gewone fietspomp. Niks moeilijk doen. Top!

GOED EN SNEL

GOED

Snel en overzichtelijk geregeld.

Prima slot snelle levering

Prima slot, ik moest wel eerst twee strippen dempingsmateriaal verwijderen om het te slot te kunnen sluiten.

Top snel en een mooie prijs

Zoals hier boven

Goeie ervaring!

Goed te woord gestaan en mijn bestelling de volgende dag in huis! Een aanrader!

Gewoon top!

Lekker snel en goed advies via mail.

No responce

Sent 2 emails to find if order was ready no response

perfect

Snelle en goede levering.

Alleen zaterdag s middags zijn we dicht

uitstekend

bestelling gedaan en supersnel geregeld! zijn ook erg goed bereikbaar telefonisch !

Super snelle levering!

Besteld, dag erna in huis! Top!

goede levering

geretourneerde artikelen zeer snel gecrediteerd

Vlotte service en vriendelijke mensen

Even gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Daarna via webshop besteld en nog dezelfde dag opgehaald in Zaltbommel.

Boottotaal is perfect

Ik kan niet anders zeggen. Als je vragen hebt, beantwoorden ze die snel en accuraat. De bestelling kwam heel snel (en dat moest ook want het waren sloten voor motor en boot). Toppers.