duidelijke website. Mooie artikelen

Een Vriendelijke team!

Product nog niet ontvangen.

Normaal steeds vlotte levering, deze keer toch wat langer moeten wachten.

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en keurig snel geleverd . Nu snel gaan kijken hoe het werkt. Zelfs nog een mooie sleutelhanger er bij bedankt.

Goede service, goede prijs

Netjes gerprijsde artikelen. Werd gebeld ivm probleempje bij bestelling en dat werd direct goed opgelost.

Snelle levering, eerder dan aangegeven bij bestelling !

Vriendelijk personeel. Ik ben zelfs geholpen met het dragen van de spullen tot aan de auto.

Ongelooflijk snelle levering! Super tevreden.

Echt onvoorstelbaar! s'middags om 17.45 uur contacslot besteld en de volgende dag om 13.00 uur geleverd. Zeer tevreden.

Super snel en goed geregeld.

Had met spoed set anodes nodig, kon ze binnen 1 uur afhalen.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Vlotte levering.

Redelijk snel mijn bestelling gekregen, zat een kleine fout in de bestelling maar dit hebben ze perfect opgelost!

Altijd top en goedgeregeld

Kwaliteit

Gewldige service!Aanbevloen

Alles zeer snel verzonden en zorgvuldig verpakt Behulpzaam aan de telefoon Top bedrijf

Snelle levering werd goed op de hoogte van de bestelling gehouden

Snel de bestelling in huis

Eindelijk een winkel die telefonisch goed adviezen geeft

Na twijfel over het bestellen van type stuurkabel. Telefonisch goed geholpen, en benodigd type is speciaal voor mij besteld. Top! Ook andere materialen conform afspraak geleverd. Fijn!

Super webshop

Voor de tweede keer bestelde ik bij Boototaal en wederom supersnel geleverd! De prijzen zijn altijd goed en de service super

Snelle levering en goede kwaliteit

Goeie service veel informatie over de producten . Alles wat je nodig heb voor je boot is er te koop .

Stomme verbazing

Ik ontving een kaart van het IJsselmeer verpakt ineen grote doos. Belachelijk, een envelop was voldoende geweest. Die had eenvoudig in de brievenbus kunnen worden gestopt. Ik vond het geen goede beurt van Boottotaal.

Prima services

Tijdige levering,in mijn geval kon product niet geplaatst worden Klanten services reageert vlot en denkt mee. Ook retour services is perfect.

top bedrijf

Het persoonlijk contact was echt professioneel. Het probleem wat ik had met PostNL bij het bezorgen was snel geregeld door de medewerkster Susan Meijer.

Topservice!

Ik woon op een Waddeneiland, en waar andere bedrijven torenhoge toeslagen berekenen om op de eilanden te leveren heeft boottotaal het gewoon gefixt! En daarna ook nog gebeld of alles naar wens is verlopen en zelfs een bedankje gehad

Mede door hulpvaardige medewerker via telefoon en snelle levering is mijn ervaring met Boottotaal prima. Als ik in de toekomst wat nodig heb voor mijn boot, kom ik zeker terug.

Goeie service

Gewoon oké

Snel en correct geleverd

Super snelle en correcte levering voor een prima prijs. Groot aanbod.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel