Het kon beter

Jammer dat ik een dag thuis ben gebleven voor niets. Geen bericht dat het die dag niet zou lukken. De volgende dag kreeg ik wel een melding dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Gelukkig hebben de buren toen het pakketje in ontvangst kunnen nemen.

Trage levering

Een bestelling gedaan van producten die volgens de site binnen 1-3 werkdagen leverbaar waren. Uiteindelijk paar weken moeten wachten. Nog maar niet te spreken over DHL bezorgers, maar dat is weer een ander verhaal. Mail contact was dan wel redelijk rap.

Goede kwaliteit en service

De producten waren op tijd en voldeden aan de beschrijving

Helaas een pechgeval door slordigheid

Ik heb nav een foto met bijbehorende prijs een supboard gekocht. Ik had m snel nodig dus nog een mailtje erna gestuurd. De sub had 1 dag vertraging dus hij ging met doos en al de auto in. Op plaats van bestemming merkte ik dat de kleur afweek. Er was een, zonder overleg, een ouder model gestuurd. De ouder modellen worden op internet goedkoper aangeboden, maar heb bewust voor het nieuwere model gekozen. Ik heb contact gezocht, maar loop tegen een grote starheid aan. Inmiddels is het een principelwestie geworden en loopt er een geschil bij Paypall.

Snelle correcte levering Geen opmerkingen

prima geregeld snelle leverig

niets op aan te merken snelle levering prima

producten zijn prima. Verzending had vertraging maar dat was niet de schuld van Boottotaal.

Alles volgens afspraak

Top kwaliteit , keurig verpakt. Goed te volgen waar je pakketje blijft. Prima zaken doen met dit bedrijf.

Gewoon goed

Ook al waren artikelen uitverkocht, het werd toch binnen twee dagen geleverd!

Een betrouwbare organisatie.

Ik had een Ruddersafe besteld en ook netjes op tijd ontvangen. De vragen betreffende dit artikel werden ook professioneel beantwoord. Alleen jammer dat de Ruddersafe niet aan mijn verwachting voldeed dus retour gestuurd. Daarna bericht ontvangen dat de retourzending ontvangen was en dat men het vervelend voor vond dat ik niet tevreden was over de Ruddersafe. Met andere woorden Boottotaal een betrouwbare organisatie :)

Het artikel was vlot binnen in een goede verpakking.

Heb een SE Sport 400 hydrofoil besteld. Na bestellen gebeld of het gelijk de volgende dag geleverd kon worden. Dat is ook gebeurd dus uiterst tevreden hierover.

Levering van het bestelde heeft keer op keer vertraging

Ik heb een marifoon antenne besteld. Boot totaal geeft aan dat die per DHL is verstuurd. DHL kent de zending niet. Het wordt uitgezocht maar naar 1,5 week is er nog steeds geen zicht op een datum waarop de antenne wordt geleverd. Erg slecht geregeld.

Perfect product maar mist alleen een duidelijke gebruiksaanwijzing

Super service, zeer klant vriendelijk

We hadden een toiletpotje uitgezocht die toch iets te klein bleek, samen tel. een alternatief uitgezocht en supersnel geleverd. Top.

Grotendeels geleverd, zit nog met openstaande vragen

Site, communicatie rondom bestelling en levertijd prima. Bij kwam alleen de geleverde inhoud niet helemaal overeen met het aangebodene op de webpagina. Mijn vraag daarover is nog niet beantwoord.

Prima producten en uitstekende levering

Prima producten, precies volgens beschrijving en uitstekende levering binnen 3 dagen.

Goede en juiste informatie op website

Zal zeker vaker bootspullen aankopen

Ondanks verkeerde levering prima en adequate afhandeling

Ik kreeg i.p.v. het bestelde artikel een ander artikel. Na telefonisch contact bleek het door mij ontvangen artikel voor iemand anders bestemd te zijn. Kreeg per mail een adreslabel, zodat ik het door mij ontvangen artikel door kon sturen. Het door mij bestelde artikel kreeg ik de volgende dag. Dit foutje kan natuurlijk altijd gebeuren en is goed opgepakt door Boottotaal. Zowel de andere klant als ik hadden ons pakketje zonder extra oponthoud. Goed gedaan.

Snel en gemakkelijk

Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige materialen

Correcte opvolging na probleem met levering door Belgische Post

De bestelling werd door de Post op een verkeerd adres aangeboden. Boottotaal boodt onmiddellijk aan om een nieuwe zending ter organiseren in afwachting van de retour van de eerste zending. Dank daarvoor.

klanten tevreden stellen

product werd niet op afgesproken datum geleverd, na mail te hebben gestuurd werd ik telefonisch gecontacteerd dat het nodige zou worden gedaan om zo vlug mogelijk te beleveren, wat dan ook is gebeurd.

Super snel verstuurd en ontvangen, perfect!!!

Heb zwemtrap besteld, betreffende trap was niet meer op voorraad, werd gebeld en gevraagd of ik voor dezelfde prijs een zwemtrap met 1 trede meer wilde! Dit noem ik nu service van de bovenste trede!!!

Snelle levering, mooie bimini.

Snel en compleet geleverd, solide bimini top, met duidelijke handleiding. Heel erg tevreden met de aankoop !

top kwaliteit , super snelle verzending

stuur met besturings kabel besteld binnen twee dagen in huis . dat is toch top service ! zeker in deze tijd . wat ook handig is op de website alle verschillende maten kabels staan erbij , makkelijk en overzichtelijk . wat mij betreft ***** 5 sterren.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel