Teleurstellend

Na op 27 mei een bestelling te hebben geplaatst en betaald is er tot op heden nog niets geleverd. Ook wordt er niet gereageerd op mail, Whatsapp, telefoon of via de chat. Het is dus vreemd als ik lees dat er op 6-6-2020 wel bij een klant iets is geleverd wat een dag eerder is besteld maar dat ik na bijna 3 weken nog niets heb ontvangen of gehoord.

Snelle levering en mooi artikel

idem

Top zwemtrap voor een goede prijs, snelle levering!

Goede kwaliteit zwemtrap tegen een top prijs

Zoals je mag verwachten

Compleet en op tijd

Kan veel beter!

De website is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen gaat vlot. Maar vervolgens gaat het niet goed. Leverdatum onbekend, levering incompleet. Via website bericht gestuurd; geen reactie. Vervolgens gebeld en ontstaat met medewerker een discussie over het feit dat de ‘back order’ bon wel of niet in de dooos zat. Dit wil je toch niet horen als klant?! Nalevering zou nog deze week binnen komen (wederom geen concrete leverdatum) maar we wachten nog steeds op deze levering. Slordig en klantonvriendelijkheid.

waardeloze communicatie, komen beloftes niet na,

Na een telefoontje of ik mijn product direct kan afhalen, nee dat kan niet maar was wel op voorraad in hun "andere magazijn". Prima, maar dat bleek een leverancier te zijn. Drie weken later heb ik het nog niet in huis. Na een week mail ik, wordt niet op gereageerd en daarna tot twee keer toe wordt na even bellen beloofd dat ze terugbellen en gebeurt dat niet. Steeds niks gehoord! Als ze gewoon eerlijk zijn over voorraden of zelfs dat ze het niet weten, dan snap je dat. Maar nu worden dingen beloofd en niet nagekomen. Ik bestel hier niks meer.

Waanzinnig slecht!

Deze slaan we voortaan over! Ongelofelijk slechte service! Bij de klantenservice kan je maar zo weken aan het lijntje gehouden worden! Tot je na 4 weken mailen en bellen er klaar mee bent en een compleet nieuw product moet bestellen. Maar zeker weten bij een van de andere bedrijven!

Slechte communicatie en service

Diverse malen contact gezocht via telefoon en mail. Krijg geen antwoord op mijn vraag wanneer producten geleverd kunnen worden. Website vertelt op voorraad, maar praktijk is op dit moment niet leverbaar. Kan zijn dat 'Boottotaal' op vakantie is, andere zorgen, maar dan moet je dat communiceren denk ik... Mijn ervaring helaas negatief.

Top! Ook retourneren snel

2 artikelen besteld waarvan 1 retour gestuurd. De volgende dag al mijn geld terug. Zo hoort het!

Helemaal top!

Het pakketje werd netjes optijd geleverd, je kon zien dat het met veel passie en liefde ingepakt was. Alles zag er top uit! De producten zijn van goede kwaliteit. De klantenservice is zeer behulpzaam als je vragen hebt over welk product je het beste kan bestellen. Ik raad het aan om hier te bestellen!

Super betrouwbaar

Hartstikke goede service, kwam netjes aan en echt top kwaliteit!

Geweldige aankoop + service!

Super blij met mijn nieuwe aankoop! De service was top!

Geweldig uitstekend bizar goed

Mijn pakketje kwam helemaal heel aan, dus een uitstekende inpak service.

Doen wat ze beloven

In verband met de drukte even gebeld wanneer mijn aankoop er zou kunnen zijn. Terugkoppeling gehad en daarna op de toegezegde datum geleverd.

Goede service, mooi bootje, netjes geleverd

Gezien de huidige drukte bij de bezorgers duurt het wat langer dan normal, maar je wordt netjes per telefoon op de hoogte gehouden door boottotaal over wanneer de levering plaats zal vinden, goede service.

informatie (tijdig en correct) blijft uit

Het bestellen bij boottotaal is eenvoudig en snel; overzichtelijke website. Informatie over leverdatum bleef uit. Weliswaar wordt er gevraagd naar gewenste leverdatum, maar een afwijking hierop wordt niet gemeld. Geleverde bestelling incompleet. Hierover geen enkel bericht. Via invulformulier op de website een bericht gestuurd, maar hierop geen reactie (binnen afzienbare tijd). Zelf gebeld en i.p.v. een excuus ontstaat een kleine discussie of de 'brief met de back-order' wel of niet bij de verpakking zat. Dit wil je toch niet horen als klant die zijn bestelling nog niet compleet heeft? Wachten is nog steeds op de nalevering; levering ergens deze week (dus geen concrete datum)?! Geleverde materialen (deel levering) zijn van prima kwaliteit. Klantgerichte informatie kan (ondanks Corona) vele malen beter.

Prima geregeld

Makkelijjk bestellen, dag van tevoren gebeld omtrent levering, levering keurig zoals besteld.

Teleurstellend......

Op maandag diverse producten besteld, alles zou voorradig zijn volgens de website. Uitgaande dat de spullen uiterlijk woensdag geleverd zullen worden werd ik donderdag pas gebeld dat er een product niet voorradig was in de bestelde kleur. Vervolgens maar een andere kleur uitgekozen, welke de volgende dag wel geleverd werd. Ik heb alle begrip voor drukte en overmacht, maar dit telefoontje had ook maandag of dinsdag kunnen plaatsvinden. Als er aangegeven wordt dat de artikelen de volgende dag verstuurd worden mag ik ook aannemen dat dit gebeurd. Aan de bezorgdienst lag het dit keer in ieder geval niet. Tijdig informeren en de klant op tijd de keuze geven om het product desgewenst ergens anders te laten bestellen was in deze een betere optie geweest.

Goed geregeld

Snel geregeld en in huis van een niet standaard artikel.

Artikel(dieseltank) van ander merk geleverd en niet gereageerd op vragen(chat/mail) daaromtrent

Dieseltank besteld van Allpa 42 li. Geleverd werd een tank van ander merk CAN-SB. In het weekend werkt de chat niet, dan kan je een mailbericht schrijven. Dat gedaan met nog een vraag over de tank. Tot op heden niets terug gehoord. Na deze beoordeling direct gebeld door vriendelijke medewerkster met de uitleg dat het merk Allpa er weliswaar niet op staat maar het er wel een is. Verder werd mijn vraag over de retouropening van de dieseltank goed behandeld. Dus heb ik uiteindelijk een positief gevoel.

tevreden

Vond goed gaan tot de gene die moest bezorgen boven op brievenbus gezet had bij camping heb geluk gehad dat het er nog was want is aan straat iedereen had mee kunnen nemen in plaats bij receptie of even op bel had gedrukt dan was er iemand gekomen Dus over jullie te vreden bezogers niet

Snel en goed verzorgd

Duidelijke site, snel geleverd , goed verzorgd

Ze doen wat ze zeggen

Volgens afgesproken termijn geleverd, ecologisch t verpak.

Ondanks crisis toch snel geleverd

Toen ik mijn bestelling plaatste ging ik ervan uit dat het wel een tijd zou duren maar dit bleek minder waar! Na enkele dagen met een weekend ertussen werd mijn bestelling netjes en in perfecte staat geleverd. Kreeg zelfs nog een 5 Euro tegoedbon voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel