teakhouten naamboordjes besteld maat 46cm x 14cm Na een week geleverd , netjes verpakt alleen de verkeerde maat namelijk 46cm x 10 cm zomaar 4 cm te smal leverings voorwaarden binnen 14 dgn retour dus ik direct gemaild automatisch antwoord De gebruikelijke excuses ,, druk etc . Nu heb ik de naambordjes best wel nodig ( is de herkenning voor sluis en brugwachters ) dus ik dag erop gebeld. Ja ik heb uw mail voorbij zien komen de bordjes waren te dun he?? nee , de diktte is wat minder maar daar kan ik mee leven erger is dat ze te smal zijn Heb besteld..... kreeg ... Ik wil ze retour sturen en de goede maat ontvangen. antwoord / ik kom er later op terug Helaas nietgebeld of gemaild Via mail contact gezocht Aardige vent belde legde uit hoe te doen Andere dag werd ik gebeld door het meisje? was het best om de nieuwe bordjes eerst te betalen anders werd de levering langer duren Waren wel weer duurder Maar ok blij dat ze leverbaar waren en goedgeloofs geld overgemaakt en de oude retour gestuurd na 10 dgn nog niets ontvangen GEEN BORDJES EN GEEN GELD gebeld borrdjes niet leverbaar in backorder bij leverancier RAAR VERHAAL ZIJN OP VOORRAAD MAAR TOCH NIET iemand doet zijn werk niet goed geld terug gevraagd en gekregen Oude en de nieuwe bordjes werden op de zelfde dag terug betaald. Dus was weer even rijk Wel jammer voor mijn ALDJE gaat nu min of meer naakt door het leven HOOP MAAR DAT ANDERE BESTELLINGEN BETER BEHANDELD WORDEN
Originele beoordeling
teakhouten naamboordjes besteld maat 46cm x 14cm Na een week geleverd , netjes verpakt alleen de verkeerde maat namelijk 46cm x 10 cm zomaar 4 cm te smal leverings voorwaarden binnen 14 dgn retour dus ik direct gemaild automatisch antwoorde De gebruikelijke excuses ,, druk etc . Nu heb ik de naambordjes best wel nodig ( is de herkenning voor sluis en brugwachters ) dus ik dag erop gebeld. Ja ik heb uw mail voorbij zien komen de bordjes waren te dun he?? nee , de diktte is wat minder maar daar kan ik mee leven erger is dat ze te smal zijn Heb besteld..... kreeg ... Ik wil ze retour sturen en de goede maat ontvangen . Ik kom er later vandaag op terug . Netjes gewacht Maar geen retour stickers in de mail, of telefoontje gehad. Echt heel jammer , lijkt mij een handeling van niets als je de klant met bestelnummer etc , aan de lijn hebt. Soms is klanten service anticiperen. Nu gaat mijn ALDJE onnodig lang naakt door het leven . Dus voorlopig ontevreden , misschien wordt het beter maar ja de 5 sterren die komen er niet Zonde toch ? Door het systeem van deze site moet ik Aanbeveling nee invullen maar had het liever open gelaten
Prima product op tijd voor een goede prijs
Kwaliteit en snelle levering ze doen wat ze zeggen
probleemloos en goedkoper dan lokale dealer
Zoals hier boven weergegeven
Mooie spullen voor een juiste prijs. Goed verpakt. Hele afhandeling keurig verlopen. De bootstoeltjes krijgen een plaats in een zelfbouwcamper. Compact formaat en toch goed zitcomfort.
Het zwemvest voor de kat zit uitstekend en was binnen no time in huis.
Prima prijs, levering en kortingen
Prima service. Een fout in mijn bestelling, onderdelen die niet matchen met dezelfde boot, werd door de klantenservice opgemerkt. Zij hebben navraag gedaan bij mij en zodoende de bestelling aangepast. Erg netjes!
Goede servies
Ik bestelde een item waarvan ik van tevoren had kunnen weten dat het schaars was en al helemaal niet de volgende dag (dag van vertrek) geleverd zou kunnen worden. Helaas, het bleek uitverkocht en afhalen was geen optie. De vriendelijke dame aan de telefoon heeft toch nog een exemplaar op de kop kunnen tikken en ik ben, zonder vertraging vertrokken. Zo'n klantvriendelijkheid en service ben ik nergens gewend. Petje af!!
Ik had 3 complete ruitenwisser set besteld. Bij levering alleen de motors ontvangen. En de aanbieding was weg van de website. Wat wel goed georganiseerd was het retourneren. Dat dan weer wel
Als je dropfenders besteld zou het toch wel heel fijn zijn als er dan de vraag naar boven komt of je een verloopnippel nodig hebt die je dan kunt toevoegen aan je bestelling. Wij zijn beginners, dus pas bij het uitpakken thuis kom je er achter dat je een verloopnippel nodig hebt om ze op te blazen. (heb je voor een nippeltje van 4 euro toch weer verzendkosten en ergernis) Jammer
Vlot geleverd en snel afgehandeld. Niets mis mee. Bij ontvangst bleek de bracket niet goed bij het pompje te passen. Gevraagd of ik misschien iets niet goed deed maar ik wacht nog steeds op antwoord.
Hele goede service en klantgericht!
Had de klantenservice gebeld om het product op te halen ben super geholpen en de verzendkosten kreeg ik terug gestort
Diverse benodigdheden voor onze rubberboot op de site kunnen vinden. Snelle levering en ontvangst van kwaliteitsproducten.
Had een onderdeel nodig voor een Bic bootje. Het werd snel en prima verpakt geleverd.
Voor de eerste keer besteld en ben erg tevreden. Snelle levering.
Blijf zo doorgaan
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Groot assortiment. Levering was wat trager door omstandigheden maar de communicatie daarover was goed.
Nu kan ik lekker klussen
benzinetank besteld met meter in de dop. de dop waar de meter in zit is lek, benzine loopt er zo uit. deze kan niet retour want er heeft benzine in gezeten. nieuwe dop gekregen en probleem is nog steeds hetzelfde. na opnieuw contact opgenomen te hebben met de eigenaar kreeg ik het voorstel om langs te komen met de tank en een ander product uit te kiezen. dus al met al een prima service. (moet alleen nog steeds daar na toe)
Originele beoordeling
benzinetank besteld met meter in de dop. de dop waar de meter in zit is lek, benzine loopt er zo uit. deze kan niet retour want er heeft benzine in gezeten. ja hallo, hoe moet ik er anders achter komen. zeer slechte service van jullie uit. heb gevraagd om een ander product omdat ik deze benzinetank niet wil, is te gevaarlijk, en daar gaan ze ook niet mee akoord. dus blijf ik hier nu zitten met een benzinetank die te gevaarlijk is om benzine in te doen. voor mij de laatste keer dat ik bij boottotaal iets bestel, en zal iedereen hier in de jachthaven hetzelfde adviseren. bedankt voor de goede service