Ondanks telefonisch overleg een verkeerde dekzeil voor mijn boot ontvangen, daarom het dekzeil retour gestuurd.Echter duurt het nu al 2 dagen voordat de zending behandeld wordt en dus geen creditnota ontvangen.Wel vooruit betalen, helaas je geld terug krijgen duurt langer, jammer hoorp
Snelle levering en betaalbaar
Heb hier al vaker bestelt. Mooi aanbod en nette prijzen. Snelle verzending, prima!
Looptijd van de bestelling ronduit teleurstellend maar na (telefonische) uitleg en ivm extreme drukte bij zowel boottotaal als bij DHL wel begrip voor. Niet optimaal maar uiteindelijk netjes opgevolgd door Susan.
Originele beoordeling
Waardeloze tent, maandag artikelen besteld die ik uiterlijk donderdag moest hebben. Woensdag gebeld om zeker te zijn dat artikelen verstuurd zouden worden, geen probleem werd mij verteld Donderdag geen info via de ontvangen tracking gegevens dus gebeld (09:16 uur) zou direct teruggebeld worden. Gedurende de dag contact proberen op te nemen via de chat, zonder resultaat ........ Om 16:00 uur nog niks gehoord dus zelf geprobeerd te bellen krijg bandje dat men niet bereikbaar is tot de volgende ochtend 10 uur. WAARDELOOS BEDRIJF EN WAARDELOZE SERVICE & COMMUNICATIE
snel geleverd-goed verpakt-mooi product
Goede uitlegt hoe je wat moet doen.
Bestelling verliep goed Track en trace bleef uit Ivm drukte
Dit is een bedrijf met goede serves Snelle levertijd Paketjes zijn heel aan gekomen maar ik vond de verzend kosten wel wat hoog maar verder top serves
De complete set vuilwatertank werd in losse delen geleverd en de pomp en de zender waren niet voor gemonteerd. Ook was de bestelling niet compleet. Uiteindelijk is alles netjes opgelost.
Originele beoordeling
De complete set vuilwatertank werd in losse delen geleverd en de pomp en de zender waren niet voor gemonteerd. Ook was de bestelling niet compleet. Ik had goede contacten met de medewerkers maar dit is door deze levering helaas op een laag pitje komen te staan.
Zakelijke klant, niet tevreden. Onze bestelling niet optijd geleverd. Nu afgeleverd bij een post NL punt. Nu moeten wij dit apart afhalen. Geen service.
Bestelling gedaan en betaald. Goederen ontvangen en inderdaad de juiste goederen. Vanwege het grote aanbod was het moeilijk zoeken of ik de juiste goederen had besteld.
Heb bravo luchtpomp gekocht op donderdag 9 april voor de paas dagen. Zou zaterdag 11 april volgens de dame achter de telefoon geleverd worden. Dit werd donderdag 16 april. Als het niet lukt zeg dat dan gewoon maar ga niet iets beloven wat je niet kunt waarmaken.
Het eerste verzoek tot review kwam voor dat het produkt geleverd was. In tijden van drukte is dat niet slim, een check op levering zou in dat geval op z'n plaats zijn. De gemankeerde levering werd veroorzaakt door de transporteur DHL. Boottotaal heeft in tweede instantie het mogelijke gedaan om de levering tot stand te brengen. Ook daar is het weer mis gegaan door DHL, uiteindelijk is produkt geleverd 9 dagen na ordering. Op vragen per email is, ook na telefonisch rappel nooit gereageerd. Ondanks dat toch een duur produkt aangekocht en betaald, dat is nu 5 dagen geleden en nog steeds werkt de link van het track en trace systeem niet en is het produkt niet geleverd.
Originele beoordeling
Mooie spullen en snel geleverd
Doos kwam binnen, maar was helemaal open en de piepschuimkorrels vielen er uit. Zou jullie aanbevelen naar de verpakkingswijze te kijken, zeker met een anker van 6kg Verder alles prima!
Prima kwaliteit prijsverhouding
Correct
Zoals gezegd heb ik nog niets binnen maar wel eennervig geleden al netjes betaald! Het apparaat is inmiddels binnen (na 13 dagen!). Wat ik wel kwijt wil is dat ik door boottotaal keurig op de hoogte bent gehouden over de problemen bij post/nl door de coronadruktes.👍
Beste heer van Huet, heel vervelend dat het pakket zo lang onderweg is geweest bij PostNL. Door de aanhoudende drukte en problemen bij PostNL verzenden wij tijdelijk met DHL waardoor dit nu niet meer kan gebeuren. We zien dat de DHL pakketten wel binnen de beloofde tijd worden bezorgd. We wensen u het beste in goede gezondheid!
Originele beoordeling
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede informatie voorziening van bestelling en verzending Levering een dag later, maar zeer begrijpelijk ivm corona
In 2 werkdagen geleverd en het product voldoet compleet aan onze verwachtingen. Zending was goed te volgen.
Goede collectie in de webshop, eenvoudige bestelprocedure, prima tussentijdse communicatie over verloop van de order en de uiteindelijke levering. Levering duurde iets langer dan je normaal verwacht maar gezien de huidige Corona situatie zeer begrijpelijk. Een mogelijk verbeterpuntje: Als opvulmateriaal in de verpakking van waterkaarten en boekjes zijn handenvol papier stripjes, langwerpige confetti, gebruikt. Geeft een enorme rommel bij het uitpakken. Valt niet mee om die tussen alle bladzijdes en kaart-vouwen weg te krijgen. Er bestaat voldoende ander deugdelijker materiaal.
Tank besteld. In de Coronacrisis toch snel geleverd. Goede ervaringen met dit bedrijf.