Prima materiaal; snelle levering

Dit bedrijf heeft een ruime sortering van 1e klas materialen. Tevens kunnen ze deze materialen snel leveren.

Snelle service, netjes verpakt, een superblije ontvanger en een vrolijk wapperende wimpel!

Overzichtelijke site waar ik snel een cadeautje had gevonden: een wimpel.

Lekker snel

Ja wederom een prima webshop. Snelle levering, geen onnodige rommel bij of in de verpakking, gewoon goed!

Snel en goede kwaliteit

Ondanks Koningsdag toch snel geleverd, en alles was van goede kwaliteit!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Ondanks Corona toch snel geleverd kwaliteit product nog geen mening over ivm nog niet gebruikt.

Goede uitleg over benodigd product (mototisolatie) ontvangen

Zeer positieve ervaring.

Prima bedrijf !

Snelle afhandeling van online besteld product

Prima snelle service

Prima snel geleverd

Prima. Niets op aan te merken.

Foetsie petroleumkachel besteld, inclusief 5L gezuiverde paraffine. Bestelling ging gemakkelijk. Als nieuwe klant geregistreerd voor de nieuwsbrief waardoor €5,- korting op eerste bestelling. Snel geleverd, goed verpakt. Nederlandstalige handleiding bij het product.

Goede spullen en keurig op tijd

zie hieronderr

Ik heb dan fenders besteld en ontvangen, dat is prima gegaan. Maar bij "handig voor erbij stond geen adapter om de fenders op te pompen. Dit onderdeeltje kost maar 4,95 maar verzenden kost ook €4,95. Jammer. Na overleg, blijkt dat het onderdeeltje niet nodig is. En het geld is dezelfde dag teruggestort. Prima service

Betrouwbare leverancier

Total 1 week op mijn bestelling gewacht. Een verbeteringspunt. Als het eerder was geleverd zeker een hogere score.

Beoordeling geven voor bestelling geleverd is!

Beetje vreemd dat je een beoordeling moet schrijven terwijl je de bestelling nog lang niet binnen hebt! zaterdag 11 April steigerfender en normale fenders besteld, binnen 24 geleverd en i.v.m corona kan het iets langer duren. Al 2 keer gebeld, we leven nu zondag 19 April en de bestelling is nog steeds niet gescand. Dus afwachten maar

Alles snel, compleet en gaaf binnen.

Snelle bezorging

Snel en goed bezorgd

Keurig op tijd. Goede communicatie. Heldere website.

Alles was goed behalve dat ik niet de gratis boten te koop heb ontvangen die wel was beloofd. Navraag bij boottotaal. “ het blad paste niet in het pakje daarom hebben wij hem er niet bijgedaan. ( Vind ik een flauwe dooddoener - het is immers beloofd! )

Bestelling na een week nog niet ontvangen

Het kan zijn dat het door de Corona situatie komt, maar heb na een week nog niets ontvangen. Zou netjes zijn om even een status update te geven (zending ook niet bekend bij DHL).

Snelle levering en prima kwaliteit

Handig zoeken op de site. Groot assortiment en prima kwaliteit. Op tijd bezorgd en makkelijk te volgen.

Goede kwaliteit en service!

Met spoed benodigde artikel was zelfs af te halen in het magazijn. De beloftes worden nagekomen!

zeer goed

uitstekende levering volgens afspraak

goede en snelle service

goede en snelle service

Snel en accuraat

Klantvriendelijk, snelle sevice, goede kwaliteit produkt

Klantenservice gebeld, ze hielpen me goede uitleg, klantgerichte service, duidelijke uitleg, en product besteld volgende dag geleverd👍.

Vriendelijke mensen en heel mooi verpakt alles!!!!

Aardige mensen goeie services netjes verpakt en echt een aanrader