Naar verwachting geleverd, product iets anders dan verwacht

Ik heb een aantal zaken besteld waaronder een lens/bilgepomp. De pomp had in al in mijn boot maar deze wat defect. De geleverde pomp is blijkbaar een nieuwe versie maar de afbeelding is nog van de oude pomp. Ik was dus enigszins verrast. Maar verder prima levering.

Super!, bestellen en een snelle levering

Super. Site goed te bekijken. Alles kan je vinden. Bij bestellen , twee dagen later in huis.

Zeer snel geleverd. . Fijne communicatie!

19.00 uur besteld volgende dag in huis

Snelle en accurate levering

Binnen een dag geleverd. Alles naar wens.

Super snel en vriendelijk.

Zo kan ik snel door met schilderen!

communicatie=goed, snelle levering

goed contact, en snelle levering

Prima webshop redelijke prijs snel verzonden en goede comunicatie

Helemaal top !

perfect volgens omschrijving en op tijd geleverd

Zoals het hoort kwam het product op tijd en in goede staat aan.

Ik ontving het door mij bestemde artikel dat prima verpakt was op de afgesproken tijd.

Probleemloos

Goed te vinden producten, en snelle levering..

Werkelijk top, supersnelle levering

Vandaag besteld en de volgende dag al geleverd. Top!

top

top geregeld en super snel

Prima.

Spullen waren binnen 3 dagen in huis.

Prima service,

De naam zegt alles

Ik ben een groot fan van Boottotaal. Een compleet en kwalitatief hoogstaand aanbod en een hele prettig 'customer journey'. Met name de klantenservice heeft mij doen besluiten om niet meer elders te shoppen. Zelfs niet als me dat minder zou kosten!

Makkelijk en snel

Makkelijke website en de volgende dag in huis! Blij mee!

Duidelijke site, goede prijs.. levering kan sneller

Duidelijke site, goede prijs .. Mijn pakketje werd meteen aangemeld bij DHL. De verzending laat helaas lang op zich wachten.

Fijne site en snelle levering.

De producten die ik zocht makkelijk gevonden op de webshop en de producten heb ik snel ontvangen.

Goede service en snelle levering.

3 maart een bestelling geplaatst en 4 maart al netjes verpakt ontvangen. Makkelijke webshop en handig dat het pakket te volgen is via de track and trace code.

Volledig, maar verzending valt te verbeteren

Voor het onderhoud van de boot hebben we een pakket besteld, met motorolie en olie voor staartstuk. Dit ging goed en makkelijk. Het verzenden ging minder soepel, levering 1-2 dagen is uiteindelijk een week geworden. Zaterdag besteld, zaterdag in huis.

Super snel

Super snel in huis! In de avond besteld en in de ochtend om 9:23 al in huis! Bedankt!!!

Goeie service

Je word goed geholpen

heel erg behulpzame medewerkers

Top service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Al diverse bestellingen geplaatst, altijd weer bij met jullie overzichtelijke website, prima service en vlotte levering!!

Aanrader!!

Mooie overzichtelijke webshop. Ontzettend klantvriendelijk en correcte en super snelle levering

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel