Acceptabel

Stuur besteld. Levertijd op de website 1-2 dagen. Duur levering 5 dagen. Acceptabel en prijsstelling t.o.v. de AXP nauwelijks hoger. Tevreden met de bestelling.

Levering prima, communicatie 0.0

Artikelen worden geleverd volgens voorwaarden, op mail daarentegen wordt helemaal niet gereageerd. Zo’n moeilijke vraag was het niet eens een simpele ja of nee had voldaan.

Helemaal top.

Goede en vlotte levering

Snelle levering product voldoet aan verwachting

Goede snelle service goed product

snele levering en deskundige omschrijving producten

Bestelling producten wordt vergemakkelijkt door goede duidelijke omschrijving van producten en beelden. Makkelijk te bestellen , wordt prima geleverd

Erg blij mee. Snel in huis . Goede verzorging

Geweldige service

Geweldige service, altijd netjes verpakt. Weinig plastic verpakking en opvulling. Fijn voor het milieu. Goeie service ruilen of retourneren gaat zonder problemen. De meest duidelijke watersport webshop, hierdoor krijg je gelijk een goed gevoel bij een bestelling. Dus ik zeg...ga zo door!

Netjes snel en goede product geleverd .

Aanrader, goede producten snel en goede communicatie!

Ruim assortiment en snel!

Ruim assortiment, snelle levering en betrouwbaar. Kortom, fijne webwinkel!

Vraag om een correcte factuur te krijgen lukt blijkbaar niet

Na heel wat over en weer ge-mail krijgen we als bedrijf mét BTW nummer geen correcte factuur met de exacte BTW vermelding en aftrek

prima!

geheel volgens afspraak. Ook prima product.

Zeer snelle service

Snel en heel duidelijk

snelle levering, correcte afhandeling

snelle levering, correcte afhandeling

Snelle en vlotte levering.

Snelle vlotte levering

super

Goede service degelijk product zoals het omschreven is online

de levering, althans een deel ervan, werd op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Van de rest heb ik geen verdere info........ Na een korte tijd werd mij met een vriendelijke mail uitgelegd waarom de levering niet compleet werd geleverd. Ze hebben mij door dat uit te stellen, zonder mijn vraag, me daarmee een voordeel gegeven waarvoor ik ze dankbaar ben. Mvg.

Snel en klantvriendelijk!

Denken mee met je wensen, zijn snel en leveren kwalitatief goede producten.

snelle levering en goede kwaliteit spullen

Erg goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Binnen enkele minuten een positieve reactie op mijn bestelling. Afgesproken dat ik het zou ophalen, kreeg de volgende dag een telefoontje met de mededeling dat het bestelde klaar ligt. Erg vriendelijk geholpen.

Goed meegedacht na foute bestelling

Telefoontje gekregen nadat ik een verkeerd onderdeel had besteld. Prima meegedacht.

Snel geleverd , zeer tevreden

Snelle levering en precies wat ik moest hebben

Na een lange adem toch gekregen wat we nodig hadden

Een bestelling geplaatst, maar moest er zelf behoorlijk achteraan. Er was pas goede communicatie nadat ik gemopperd had. Uiteindelijk toch ontvangen wat we nodig hadden. Er is mee gedacht en een oplossing gevonden.

Top webshop

Toch wel een welverdiende 5 sterren voor Boottotaal. Snel in huis en top kwaliteit.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel