Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Als je problemen hebt krijg je altijd hulp en netjes antwoord Mooie boeken
Verbeterpunten? Als je soms boeken wilt luisteren voordat je het koopt Bij luistervoorbeeld hoor je de tekst soms heel snel en kun je niks verstaan
31 January 2018
anoniem
Pluspunten
Snel, overzichtelijke, goede rangschikking volgens thema Goede recentie van de aangeboden werken zodat je geen kat in een zak koopt.
17 December 2017
anoniem
Pluspunten
Duidelijke website, handige app en leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenIets meer “echte” literatuur. Iets meer categorieën zou fijn zijn: “romans en literatuur” is een heel grote vergaarbak, het kost veel tijd om iets van je gading te vinden als je niet speciaal op titel zoekt.
2 December 2017
Ingrid
Pluspunten
Fijn, eenvoudig en DRM vrij. Dikke aanrader voor al je luisterboeken!
VerbeterpuntenLay-out kan wel een opfrisbeurt gebruiken, zeker die banner bovenaan de homepage.
20 November 2017
Martin
Rijnsburg
Pluspunten
5 punten, maar het begin is wel moeilijk op mijn leeftijd ! maar het is gelukt en ik ga met plezier luisteren naar de nieuwe namen !! En het betalen met een boekenbon is me niet gelukt Jammer, was een goed verjaarscadeau geweest.
14 October 2017
Carla
Arnhem
Responsive website en meer up-to-date bio's van de auteurs. Verder fijn dat ik deze site gevonden heb, heel toevallig door te googlen op de HoorSpelFabriek die ik eens hoorde op de radio.
11 September 2017
Den Haag
Pluspunten
Mooie boeken Aardige en hulpvaardige mensen
29 June 2017
Hanneke
Pluspunten
Heel toegankelijk en goed uitgelegd hoe het downloaden gaat. Ook de vragen die je hebt, vind je goed beantwoord in de veelgestelde vragen.
26 January 2017
Reinhilde
Wilrijk-Antwerpen
Pluspunten
Ruime keuze in luisterboeken. Gemakkelijk te downloaden. Alle gedownloade boeken blijven bewaard en zijn zo nodig opnieuw te downloaden. Fantastische klantenservice, die mee blijft denken bij problemen en niet rust tot het opgelost is.
19 November 2016
Karin
Veghel
Pluspunten
Een uniek product om in de auto makkelijk te luisteren naar leuke boeken. Prima website, groot aanbod.
VerbeterpuntenZoekalgoritme op de website. Ik kan niet simpel alle romans van 5 tot 10 euro gesorteerd op schrijver opzoeken. Dat is jammer gezien het grote aanbod.
8 November 2016
Peter
Weesp
Pluspunten
mooie collectie
VerbeterpuntenJe zoekt onder de term "geschiedenis" Je eerste keuze (bv uit tabblad nr 17) plaats je in het winkelmandje. Indien je dan terug wil gaan naar "geschiedenis" kom steeds op tabblad 1 uit. Dit is heel vervelend indien je reeds op bv op tabblad 17 aan het kieren waart
11 October 2016
Mark
Herent
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Overzichtelijke website Jarenlang in de markt actief (continuïteit) Eenvoudig bestellen en downloaden Reële prijzen en eenvoudig betalen Super service (zelfs op zondag antwoord en geholpen)
VerbeterpuntenWindows 10 (phone) app zou prettig zijn
2 October 2016
Rinko
Eexterzandvoort
Pluspunten
kritische opmerking vlot afgehandeld.
VerbeterpuntenMijn luisterrijk prominenter in beeld brengen...
30 September 2016
Hengelo (O)
Pluspunten
betrouwbaar, flexibel, goede prijzen
6 September 2016
anoniem
Pluspunten
Ik had iets onhandigs gedaan, Luisterrijk loste het meteen op!
VerbeterpuntenZou het niet weten!
5 September 2016
Herma
Amsterdam
Pluspunten
Het doet wat het beloofd
VerbeterpuntenHet overzicht van de boeken is zeer matig. Je kan b.v. geen lijst maken op schrijver geordend.
27 July 2016
anoniem
Pluspunten
Uitgebreide hoeveelheid boeken.
VerbeterpuntenIets lagere kosten zou leuk zijn.
9 July 2016
Carla
Almelo
Pluspunten
Snel, makkelijk, betrouwbaar, goed
30 June 2016
Jan de Goede
Haren
Pluspunten
Snel en correct antwoord gekregen op mijn vraag per mail !
28 May 2016
Len
Breugel
Pluspunten
Erg makkelijke/mooie app. Is goed te downloaden en te beluisteren. Ook makkelijk je keuze te kunnen maken in luisterrijk.nl
23 May 2016
anoniem
Pluspunten
Goede service, mijn vraag werd snel en correct beantwoord
2 May 2016
Paula
Alkmaar
Pluspunten
betrouwbaar redelijk ruim aanbod goede kwaliteit mp3's ervaring klantenservice luistervoorbeelden
Verbeterpuntenzoekfunkties op voorlezer (naam, m/v) , lengte etc.
25 April 2016
willem
heerlen
Pluspunten
vlotte en snelle service
7 March 2016
L Harmsen
Pluspunten
Super handige app. Veel keuze en ook veel gratis. Goede prijzen dus een echte aanrader zeker omdat je gekochte boeken altijd weer opnieuw kan downloaden. Daarom kies ik voor deze app
3 March 2016
Toos
Heeze
Pluspunten
Heerlijk dat er een app is zodat je de luisterboeken meteen kunt beluisteren zonder dat je eerst moet downloaden dan naar i tunes en vervolgens naar je device!
VerbeterpuntenHeb ik voor als nog niet
20 February 2016
Jacqueline
Den haag
Luisterrijk Webwinkels B.V. is een Nederlandse online aanbieder van digitale luisterboeken. Het platform biedt een breed assortiment aan audioboeken in diverse genres, zoals literatuur, thrillers, kinderboeken en non-fictie. Luisterrijk richt zich op gemak en toegankelijkheid door direct downloadbare luisterboeken zonder abonnement aan te bieden. Met een focus op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid is Luisterrijk een toonaangevende speler in de wereld van digitaal lezen en luisteren.
A Hofmanweg 5 A
2031 BH Haarlem