Snelle service en leuke producten!

Producten worden snel geleverd en vragen snel beantwoord. Leuke producten voor de Pokemon traktatie en kinderfeestje van m'n zoontje. Een feestje om het pakketje te ontvangen en open te maken.

Super snelle levering, leuk ingepakt!

Super snelle levering, leuk ingepakt!

Erg leuke traktatie!

Een leuke en complete DIY traktatie! Makkelijk te maken en gegarandeerd succes!

Perfect!

De bestelling is heel leuk ingepakt! En er zat nog een cadeautje bij waar mijn zoontje super blij mee was! Heel erg bedankt!

Snel en dat is wat ik heb bestellen. Echt blij met mij inkop

Netjes met mail op de hoogte gehouden en snel op de mat

Super leuk

Ik vond het super mooi ingepakt en het is als ik had verwacht! Tevreden ! Snel levering ook

Hele mooie website en zeker een aanrader!!

Op deze website heb je voor iedereen wat wils.. Ik heb nu al voor de 2x hier bestelt voor een pokemon feestje met mijn vrienden... En elke keer als ik hier wat bestel krijg ik vaak ook nog eens een kleine extraatje er bij.. Echt een hele fijne website en door dat ik elk jaar weer een pokemon feest organiseer ben ik sowieso van plan om hier elk jaar weer iets te gaan bestellen.. Echt een hele fijne website en zeker een aanrader!!

Snel besteld en geleverd super service. De presentjes zij ook hartstikke leuk.

Helemaal top

Uitstekende kwaliteit en het snelle werk

Snelle levering en mooi ingepakt. De prijzen zijn ook erg aantrekkelijk. Wij zijn blij :)

Goede snelle service

Eerste keer dat ik hier wat heb besteld maar erg leuk. Snelle service en leuk verpakt.

Super fijne service!!

Super service en vriendelijk!!

Super leuke traktaties!

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de DHZ traktaties! Supersnel in huis en gemakkelijk om te maken. Mijn dochters hebben vol trots uitgedeeld in de klas!

Prima service met iets extra’s!

Snelle verzending met iets extra’s. Super leuk voor mijn zoons eerste traktatie op het kinderdagverblijf! Aanrader deze webshop.

Snelle levering alles netjes verpakt en makkelijk om zelf te maken. Ik had een erg blij kind om zo te trakteren.

Leuke spulletjes voor traktatie gevonden Snelle levering en niet duur

Goede service, netjes verpakt

De bestelling heb ik vrij snel ontvangen. Brievenbus pakket, maar het was goed ingepakt. Er is ook niks gebroken, had lolly's besteld. Ik ben zeer tevreden

Snelle en nette service! Bedankt.

Fijne spulletjes, leuk verpakt!

Snelle levering. Super netjes verpakt. Zelfs nog een kleinigheidje voor de jarige erbij! Erg leuk!

Het is zo mooi en netjes verpakt en dan nog kadootje die pokemon kaart is gewoon top ik zou zeker bij u bestellen sevice is super

Goed maar 2 stuks te weinig

Beste, hele mooie popcorn doosjes van Pokémon maar ik had er 16 besteld en betaald en heb er 14 ontvangen. Kan ik die andere 2 nog ontvangen want er zitten 16 kindjes in de klas. Had ervoor gemaild maar nog geen antwoord gekregen. Mvg

Snelle en nette levering

Ik heb de unicorn cup cakes houders binnen gekregen en mijn dochter vond ze prachtig dus dat wordt een super verjaardag.

Snel en goede prijs-kwaliteit

Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Snelle service, mooi verpakt!

zeer fijne site, betreffende bestelling binnen 2 dagen in huis. Netjes en zorgvuldig verpakt inclusief leuk presentje.

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk