Super snelle verzending, feestelijk verpakt en er zit nog een klein cadeautje voor de jarige:) dankjewel

Snelle levering, leuke spulletjes, onze zoon helemaal blij!

Snelle en nette levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooi ingepakt, snel bezorgd en top producten, een echte aanrader

erg leuke traktaties!!

Erg snelle levering, en super leuk verpakt: het is al een feestje om je pakketje open te maken! Mijn dochter heeft erg veel leuke reacties gekregen op haar traktatie!

Tegenvaller

We hadden pokemon lollies besteld. Het leek of de lollies echt de pokeballs waren, dus dat je een platte pokeball op een stokje kon eten. Maar het waren gewone simpele standaard lollies met een papieren pokeball afbeelding erin. Dat rechtvaardigde de prijs absoluut niet. Dit hadden we zelf ook kunnen maken.

Top service en producten!

Mijn bestelling werd snel verzonden ondanks de vakantieperiode. Bij het openen van het pakket was alles leuk ingepakt. Er zat zelfs een klein cadeautje bij voor mijn kind. Attent en leuk. Voor een volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Aanrader dus!

Positieve ervaring! Snel levering! Aanraden!

Top service! Ik had op laatste moment mijn bestelling gedaan, maar was het toch heel snel geleverd, alles was netjes, zoals verwacht! Ben heel erg tevreden! Zeker aanraden!

Super leuke traktatie en heel fijn dat het zo snel geleverd kon worden! Bedankt!!

goede en snelle service

Goede foto's op website en snelle service

Heel goed en snelle levering

Goed bedrijf. Snelle levering en mooie producten. Erg tevreden. Zou er direct weer bestellen.

Goede service en leuke producten

Leuke brilletjes besteld voor traktatie op de opvang. De bestelling was binnen 2 werkdagen binnen en de Kids waren er heel blij mee.

Prima.

Netjes verpakt.

Zondag besteld en dinsdag al in huis! Ziet er allemaal super leuk uit, kinderen helemaal blij om te trakteren!

Snel en goed. Kan er niks meer van maken!

Tevreden

Het duurde helaas wel een dag langer voordat ik de bestellingen gekregen heb, maar erg tevreden over het pakket. Zat heel netjes ingepakt en zat zelfs nog een kleine verrassing in. Dankjewel!

Heel tevreden!!

Hele snelle service en verzending. De Pokemon traktatie viel erg in de smaak!!

Netjes verpakt en snel geleverd

Het enige wat ik jammer vind dat niet alles is geleverd zoals ik besteld had. Potjes met oudhollandssnoepjes. Kreeg er een paar met hartjes.

Geweldig al die leuke dingen!

Vlotte levering! En veel leuke dingen

Fijn, behulpzaam

Hele fijne klantenservice, goed product. Misschien was het handig geweest zijn om meer info in de omschrijving van het product te hebben. Het was voor mij niet duidelijk dat het boekje in het engels zou zijn.

Zelf direct zoek gemaakt

Helaas 2 dagen na ontvangst de gehele en nog dichte envelop al weer kwijt geraakt. Dus kan geen beoordeling geven en ga nu kijken of ik de bestelling nog een X kan plaatsen

Super service! Super leuke traktatie!

Ik heb de Pokemon uitdeelzakjes besteld voor de verjaardag van ons zoontje. Wat was hij blij toen de doos binnen kwam met al die leuke zakjes, 1 groot feest! Alles was super netjes ingepakt en voor onze kleine jarige zat er zelf een klein kado’tje bij. Echt heel leuk! Het bestellen was heel makkelijk en mijn vragen werden netjes en snel beantwoord via de app. De bestelling was ook erg snel binnen dus dat was ook heel fijn. Ook voor juf hadden wij super leuke originele kado’tjes besteld voor een leuk prijsje. Al met al een hele goede ervaring en wij gaan hier zeker nog eens iets bestellen!

Onwijs tevreden!

23e in de avond een bestelling geplaatst voor Pokémon spulletjes en de 25e was het al bezorgd. Super snelle en fijne levering dus! Contact liep ook fijn omdat we nog wat extra achteraf wilde bij bestellen en dit was geen probleem. Spulletjes zijn ook boven verwachting mooi!

Snelle en nette levering!

Leuke traktatie. Netjes en snel aangeleverd. Voor herhaling vatbaar!

Tevreden

Bestelling ontvangen, alles zat er in en het was netjes verzorgd. Top!

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk