Netjes verzorgd

Alles was netjes verpakt en leuk dat er een kleinigheidje voor de jarige bij zat!

Zeker aanbevelen!!!!!!!

Heel tevreden en binnen een dag bezorgd !!!!!!!

Alles ging prima.

Slechte ervaring vanwege incomplete levering

Bestelling geplaatst maar incompleet geleverd, wel netjes nageleverd maar niet tijdig om te gebruiken voor het uitdelen.

Snelle nette service

Alles netjes verpakt. Snelle levering. En leuke versiering

Positive

This is the second time I order from i-Presents and I am once again impressed. The delivery is quick and the products are what I ordered and as expected (as shown in the pictures)

Helemaal top!

Gevonden via internet gelijk besteld en volgende dag al huis. Echt een aanrader!

Snelle reacties, vriendelijk, snelle levering

Ik had op zondag een vraag, kreeg een uur later al heel vriendelijk antwoord,daarna spullen besteld, dinsdag al in huis.

Geweldige service

Hele snelle service. Met zorg was alles netjes ingepakt en er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Was erg leuk om de doos uit te pakken! Ik zal zeker vaker aankopen door via deze site. Breed assortiment ook.

Super leuke site

Wij hebben voor de kinderafdeling van ons ziekenhuis kleine kleurboekjes en kleurpotloodjes gekregen. Dit ziet er super leuk uit om de kinderen blij mee te maken. Nogmaals hartelijk dank voor deze donatie!!

Snelle levering, kapotte sleutelhanger

Het pakket is snel geleverd. Helaas zat er bij één van de traktaties een onvolledige sleutelhanger.

Super service

Last minute een bestelling gedaan voor uitdeeltraktaties en binnen 24 uur bezorgd

bizar snel!

smiddag 16:20 besteld, volgende ochtend 10:30 bezorgd!!!! sneller kan gewoon niet!! leuke spulletjes, geen flut kwaliteit.. aanrader om hier te bestellen

Super snelle levering!

Erg snel geleverd en heel erg leuk verpakt! Persoonlijk kaartje (handgeschreven) erbij voelt als heel persoonlijk en fijn.

Perfect.

De traktaties zien er tip top uit. Fijn dat ze al in elkaar gezet waren en ook nog een snelle levering.

Geweldig assortiment, snelle levering en zo leuk ingepakt

Voor het eerst een bestelling op deze website gedaan, mede door het zeer uitgebreide assortiment waardoor ik hier alles in 1x kon kopen. Van traktatie onderdelen tot ballonnen en verjaardagversiering. Verzending zoals vermeld op de website en wat een kado om dit zelf uit te mogen pakken!!

Ik zou er zo weer voor kiezen

Een heel goede ervaringen Alles is hoe ze het beschrijven Ik zou er weer voor kiezen Groetjes serife

In 1 woord geweldig!

Mooie producten en heen hele fijne service!

Handig om niet alles apart aan te hoeven schaffen of creatief te denken. Minpuntje was dat de potloodjes in een neutraal doosje zaten terwijl die op de afbeelding vrolijk gekleurd waren.

Super service!

Super snelle levering en erg tevreden over het bestelde product.

Fantastische, snelle en goede prijs/kwaliteit!

Fantastische, snelle en goede prijs/kwaliteit! Altijd weer een leuk feestje om het pakketje uit te pakken, hele fijne producten om uit te delen.

Leuke traktatie binnen 1 dag al binnen En ook nog een extra cadeautje zat erin bedankt

Snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Alles naar wens verlopen. De kleinkinderen zullen tevreden zijn met de leuke Pikachu versieringen. Fijne samenwerking.

Lollies vallen een beetje tegen

Geadverteerd als pokémon lollies, in werkelijkheid lollies met pokémon plakkertje op de verpakking

Het is gewoon in 1 woord GEWELDIG!!!

Top service en lekker snel! Fantastisch!

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk