Hele leuke traktatie

Veel keus en niet duur

Ziet er goed uit, maar niet wat ik besteld had

Snelle levering en ziet er verzorgd uit, maar helaas niet waarvoor besteld had. Ik bestel formulier aangegeven dat ik iets anders wenste dan aangegeven was. Dat is helaas niet geleverd.

Ziet er heel netjes uit!

Het scheelt mij een hoop tijd en mijn zoontje heeft toch iets leuks om uit te delen.

Snel geleverd en super leuke kindertraktatie

Mijn dochter was helemaal blij met de leuke traktatie

Spullen waren heel netjes verpakt en wat ontzettend attent om er een klein kadootje in te doen! Was ook heel snel in huis Top

Ziet er leuk uit, snelle levering!

Dochterlief is Frozen's grootste fan, verjaardag word dus ook in Frozen thema dit jaar, daar horen de traktaties op het kinderdagverblijf natuurlijk bij. Ik bestelde vroeg, om zeker te weten dat alles op tijd binnen is maar het is zeer snel geleverd en ziet er goed verzorgd uit. Nu afwachten wat de andere kindjes er van vinden, Hailey kan in ieder geval niet wachten tot het zover is!!

Toppie!

Snelle service hele lieve mevrouw en zoon!

Hele leuke kant en klare presentjes. Hoef niks meer te verpakken. Tevreden klant hier

Snel en conform afspraak.

Snel, correct en leuke traktaties.

Hele snelle levering

Echter waren een paar traktaties helaas open gescheurd erg zonde

Altijd top! Snel en volgens afspraak!

Duidelijke website, betrouwbare organisatie en erg vriendelijke communicatie! Dank!

Binnen 1 dag in huis, zorgvuldig verpakt, leuke producten. Alles naar wens!

Top site. Leuke prijsjes, snelle levering

Snelle service en goed verpakt .

Heel goede service en prima spullen

Mijn bestelling is snel in behandeling genomen en was duidelijk volgbaar qua status tussen verzending en ontvangst. De bestelde spullen zijn zoals verwacht.

Fijne webwinkel en snelle levertijd

Snelle levering en goede producten

Super handig en snelle service

Ik heb een grote bestelling moeten doen voor de hele peutergroep en ook apart voor de kinderen van het feestje. Alles is mogelijk, ook aanpassingen van de traktaties. Heel handig! Sneller service! Kinderen waren super blij. Bedankt!!

Snelle levering, product zoals vermeld

De website is duidelijk. zo besteld en zo in huis. We hebben leuke traktaties gemaakt.

Super snelle levering.

Leuke traktaties en snelle levering

Ik heb dinsdag besteld. Donderdag in huis !!! Super snel. De traktaties zijn super leuk. Bedankt

Extra portkosten waarvoor?

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Snel geleverd en prima verpakt. Maar waarom moet ik € 3.85 verzendkosten betalen en zitten er maar 3 postzegels op van € 0.83 ??? Gewoon € 1.36 TEVEEL betaald aan verzendkosten dus. En dan ook nog eens € 0.35 rekenen voor betaalkosten als je met iDeal betaald. Belachelijk!!

Snelle levering . Leuke cadeautjes

Een snelle levering en leuke traktaties voor mij dochter haar 5de verjaardag .

Snelle levering en alles ziet er prachtig uit...mijn dochter is helemaal blij met haar traktatie 🎉😃

Fijne webshop, goed contact en nette levering.

Alles zeer netjes verpakt en ook de website zelf is erg overzichtelijk.

Op de valreep nog een traktatie bedenken, stress!!!! Via Google kwam ik op de website van i-Presents. Nadat mijn zoon zijn keuze had gemaakt, de bestelling geplaats. Deze werd super snel en keurig verzorgd verzonden. Ontzettend bedankt.

Superleuke kant en klare traktatie en ook nog eens snel geleverd.

Mijn dochter is 9 september jarig, en ik was lastminute nog op vakantie en had nog veel te doen voordat ik weer moest gaan werken. Er zat niets anders op dan even snel een traktatie te bestellen. Ik heb het internet afgezocht naar een ècht leuke traktatie. Na verschillende sites te hebben bezocht kwam ik toch tot de conclusie dat de traktatie die ik heb besteld bij i-present toch het leukste was. Ik heb ook nog gevraagd of deze dezelfde week nog geleverd kom worden een dag later kreeg ik een mail dat ze mijn bestelling hadden verzonden! Echt geweldige service. Ik weet al waar ik voortaan ga bestellen. Mij vrienden en kennissen reageerden allen met dat zij het een superhandig en leuk vonden.

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk