Super netjes en snelle levering

Mijn zoontje was er super blij mee en zijn klasgenoten ook! Alles zag er netjes uit. Zeer tevreden!

Geweldig!!

Leuk assortiment, zeer snelle levering, top!

Heel tevreden

Hele leuke doe het zelf traktatie en super snelle verzending!!

Super! Veel keus, goede prijzen, netjes verzorgd.

Geweldige service!

Ik wou voor mijn zoontje de doosjes van Mario bestellen. Op het moment dat ik ze al wou bestellen waren ze op. Ik had ze een mail gestuurd of dat ze nog terug kwamen in het assortiment en of ik ze nog kon bestellen voor 26 September (slechte ervaring bij andere gehad, dus vandaar zo op tijd). Kreeg keurig een mail terug dat ze zeker in het assortiment terug kwamen en de vraag of ik een mailtje wou ontvangen zodra ze ze weer hadden. Dit is keurig gebeurt. Ik heb mijn bestelling gedaan en binnen 5 dagen had ik mijn bestelling binnen (met een klein presentje voor de kleine man). Ik ben helemaal blij met de kwaliteit en de snelle service. Van mij krijgen ze een dikke 10+

Tevreden!

Snelle levering, mooie naamstickers op bekers.

Geweldig!

Bestelling kwam snel binnen. Doosjes met cadeautjes voor het kinderfeestje van mijn dochter. Alles leuk ingepakt. En wat ontzettend leuk dat er een klein presentje bij zat!! Ga hier vaker bestellen. Echt top!

Leuke spulletjes besteld voor de traktatie van mijn zoontje. Het duurde een tijdje, maar blijkbaar hadden ze vakantie. Gelukkig hebben ze, nadat ik gemaild had, het alsnog kunnen versturen, zodat hij a.s maandag gewoon kan trakteren! :) Super!

Keurig, prijs en kw kwaliteit goed in verhouding

Top service!

Voor mijn bestelling een bericht gestuurd over een ander product wat binnenkort leverbaar zou zijn helaas voor mij niet op tijd dus iets anders besteld. Vlak daarna kreeg ik bericht dat het gewenste product binnen was gekomen, deze netjes kunnen omruilen zonder enige moeite. Super vriendelijk, top service en snel geleverd!

Perfecte service en snelle levering

Mijn product was netjes op tijd en ik vond de eigenaresse erg vriendelijk

Perfect in orde en snel geleverd.

Traktaties besteld in verband met afscheid peuterspeelzaal. Binnen twee dagen geleverd, zag er geheel naar verwachting en volgens de afbeelding op de website uit. Netjes en verzorgd, mooie traktaties en deze mama had er een keer zelf niet zoveel werk mee ;-)

Snelle levering goede service

Na mijn bestelling kreeg ik de bevestigings mail. Ik werd op de hoogte gehouden van alle stappen. Binnen 2 dagen werd het pakket al afgeleverd bij mij thuis. Het ziet erg erg verzorgd uit.

Snelle service en nette verpakking

Voor de 1ste x bij jullie besteld uitdeelboekjes met rozijntjes maar wat ben ik super tevreden. Goede snelle service en wat was alles netjes verpakt. Ga zeker nog een x bij jullie bestellen.

Super mooi verpakt leuke traktaties

Super netjes! Gelijk in een keer klaar, snel bezorgd!! Bedankt

Snelle en een zorgvuldige levering

Een grote bestelling gedaan, wat er zorgvuldig uit zag en snel is geleverd.

Leuke dingen voor traktaties

Jammer dat postnl zo langzaam was. Maar zeer tevreden met de producten

Echt top,binnen 2 dagen in huis echt super,en de traktaties zijn ook heel leuk👍

Vriendelijke reacties op vragen, hele snelle levering, goed en stevig verpakt. Helemaal top!

Pluspunten

Mijn bestelling zag er echt perfect uit, keurig verpakt ook. Ook de communicatie tussendoor verliep prima. Dit was mijn eerste keer en ben ontzettend tevreden!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ontzettend blij dat ik tijdig de traktaties van mijn zoon geleverd heb gekregen. In eerste instantie was het vanwege enorme drukte niet mogelijk dezelfde dag te versturen. Maar omdat ik vanwege een operatie zelf de traktaties niet kon halen, werd er een uitzondering gemaakt. Echt mega goede service!! Bedankt!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super snelle levering goede produkten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering van unicorn traktatie pakket. Mooie kwaliteit. En ook in de doos nog een leuke kleine attentie voor de jarige Jet.

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk