Pluspunten
Prima levering, ze doen wat ze zeggen! Netjes verpakt en mooi op tijd geleverd.
Pluspunten
Er was zelfs nog een klein cadeautje bij voor de jarige
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen top wel top. Ga vooral zo door!
Pluspunten
Super snelle levering en fijne prijs.
Pluspunten
Goed en betrouwbaar bedrijf met leuke en originele traktaties.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
prachtig spulletjes en snelle levering
Pluspunten
Leuke traktaties voor een goede prijs.
Pluspunten
Leuke en originele traktaties, bestelling werd erg goed verzorgd geleverd. Steeds wisselend assortiment
VerbeterpuntenJammer dat de theepotjes niet meer te bestellen zijn.
Pluspunten
De levering was snel
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering....
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie op vragen
Verbeterpunten-
Pluspunten
VerbeterpuntenProductie echt slecht de brillen zijn zo cheapy dat ze niet op blijven zitten echt geld verspilling als ik dat geweten had had ik ze niet besteld had liever iets meer betaald voor een beetje meer kwaliteit terleurstelling
Pluspunten
Leuke speelgoed!!!! Veel speelgoed betreft het gekozen thema
Pluspunten
Alles netjes & op tijd geleverd
Pluspunten
Goeie levering
Pluspunten
Goede service en ziet er top uit!
Pluspunten
Ik was bang dat ik het niet op tijd zou krijgen,maar ik heb het binnen 3 dagen binnen gekregen
Pluspunten
VerbeterpuntenDe tractatie van de bakjes met de paw patrol zijn echt super klein, in het bakje past dan ook echt alleen de snoepketting terwijl ik er eigenlijk nog wat lekkers in wilde doen. Zeker in vergelijking wat je er voor betaald is het schandalig klein. Foto’s zijn knap genomen om ze groter te laten lijken