Snelle levering ziet er netjes uit. Leuke dat er een persoonlijk tintje aanzit. Fijn bedrijf met leuke betaalbare prijzen voor een leuk feestje.

Leuk assortiment, netjes verpakt; aanrader!

Uitstekende service en snelle verzending

Bestelling is snel verzonden en aangekomen. Alles netjes verpakt.

Leuke traktatie gekocht voor mijn zoontje Super handig met die voorbeeldjes! En de volgende dag al geleverd. Zeker een aanrader, ik weet waar ik moet zijn als mijn dochtertje haar verjaardag eraan komt!

Snelle levering en heel erg netjes verpakt.

Snelle service en leuke kadootjes!

Uitstekend!

Snelle levering, alles netjes en precies zoals de afbeelding. Mijn zoontje zijn dag kon niet stuk met zo'n traktatie!

Netjes, zoals verwacht, persoonlijk

Pakket snel verzonden, mooi en persoonlijk pakketje

Een aanrader.

Mooie en leuke producten, snel en netjes geleverd.

Super goede service!

Snel geleverd! En heel leuk verpakt. Makkelijk en snel een traktatie voor je kindjes als je het even niet meer weet! Ik ga hier zeker meer gebruik van maken!

Snel en met zorg verzonden

Leuke producten verkrijgbaar, snel opgestuurd en echt met zorg verpakt. Aanrader!

Geweldig!

Het pakketje kwam super snel binnen! Alles was echt heel erg netjes verpakt, zodat ik stap voor stap de super leuke traktaties kon maken! Mijn dochtertje blij en ik blij! Bedankt !

Hele leuke traktaties

Hele leuke producten voor een traktatie. Prijs ook zeker betaalbaar. Zeker voor herhalingvatbaar

Heel erg duur

Ik had blijkbaar niet goed gelezen en had een traktatie gekocht die ik zelf in elkaar moest zetten. Maar vind het erg duur voor een traktatie die je zelf nog in elkaar moet zetten.

Top service en netjes verpakt

Super fijne service, netjes ingepakt en alles klopt. Snelle levering.

Snelle levering en aandacht voor je bestelling

De bestelling was snel verzonden en was mooi ingepakt. Het was duidelijk dat de artikelen met zorg waren uitgezocht. Zo had ik een lading stickers besteld maar geen enkele dubbele gekregen, heel fijn! Tevens een klein extra cadeautje was een mooie verrassing.

Mooi!

Helaas wel een doosje smarties te weinig geleverd.

Heel tevreden

Mooie traktaties, mooi verpakt, helemaal goed.

Geweldig!

Ontzettend leuk om te zien hoeveel (persoonlijke) aandacht er gegeven is. Weet zeker dat ik hier volgend jaar weer ga bestellen!

Goede service, snelle verzending

Overzichtelijke webshop, veel keuze. Goede service/snelle verzending van de bestelde artikelen. Leuk hoe alles ingepakt is, en een persoonlijke boodschap op het kaartje. Ik zou de volgende keer hier weer bestellen.

Het is een klein doe het zelf pakketje. Alle onderdelen zitten netjes verpakt en je hoeft het alleen maar bij elkaar te doen en je hebt een leuke traktatie. De dag na de bestelling werd alles geleverd.

Geweldig!

Ik heb feest versiering besteld en alles past zo ontzettend leuk bij elkaar! Contact met de webshop was snel en duidelijk en het uitpakken van de doos was een feestje op zich. Volgende keer weer!

Goede service. Alles netjes geregeld

Top geregeld. Netjes ingepakt en geleverd. Goede communicatie via e-mail. Echte aanrader. Ik kom zeker terug om de volgende traktatie voor mijn dochter te bestelen.

Erg goed!

Pakket was mooi en persoonlijk ingepakt. Leuke artikelen!

Heel netjes verzorgd!

Alles spulletjes netjes en zorgvuldig verpakt met zelfs een handgeschreven briefje. Heel erg blij mee.

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk