Pluspunten
Ben echt tevreden over mijn bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering, Netjes ingepakt.
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Alles was goed verlopen en mooi snelle levering. Product ziet er goed uit.
Pluspunten
Mooi product en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door :)
Nette en snelle levering!
Pluspunten
Er werd nog gebeld om de bestelling te checken. Heel fijn omdat ik nu de juiste zakjes erbij heb gekregen!
VerbeterpuntenAls bepaalde kleuren niet meer in voorraad zijn, meld dit dan en laat het niet zien in de advertentie. Ik had 4 verschillende kleuren verwacht en kreeg er helaas maar 2. Hierdoor is mijn bestelling wel veel minder leuk geworden en moet ik nog op zoek naar een andere verkoper die dezelfde producten verkoopt maar dan in een andere kleur.
Pluspunten
Ik kan niets anders schrijven dan dat ik erg tevreden ben over het bedrijf, de prijzen en de levering. Niets te klagen, kortom perfect.
Pluspunten
Prima producten waar ik naar zocht
VerbeterpuntenMaten bij de producten zetten zodat je weet hoe groot iets is
Jammer dat je minimaal voor 7,50 moet bestellen en dat er dan direct 6,75 verzendkosten bij komt. Als er een optie voor brievenbuspost zou zijn zou ik hier veel meer bestellen!
Vriendelijk dank voor uw postivieve ervaring met onze webwinkel. Het feit dat er bij uw bestelling pakketpost tarief berekend is komt omdat bepaalde items gewoonweg niet door de brievenbus passen en daarom per pakket verstuurd worden. Wij hopen u graag weer terug te zien in onze webshop! met vriendelijke groeten, Ina den Boer i-Presents.nl i-Presents.be
Pluspunten
Leuke ideetjes en direct ook alles om het zelf te maken.
Pluspunten
Leuke presentjes! Snelle levering! Prima contact!
Pluspunten
Vriendelijke vrouw aan de telefoon gehad. Super snelle en nette levering. Ik ga hier zeker nog eens bestellen !!!
Pluspunten
Veel keuze en per stuk leverbaar
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Super snelle levering en duidelijk de voorraad vermeld. Top!!
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Leuke producten en snel geleverd.
Pluspunten
Ruime keuze uit leuke spulletjes en snelle levertijd. Netjes verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie toegankelijke website. Leuke ideen.
VerbeterpuntenKeuze in verzendopties (langere levertijd waardoor misschien goedkoper)
Pluspunten
Simpele maar mooie traktatie!
VerbeterpuntenVerzendkosten vind ik best veel