Pluspunten
ik had mijn postcode niet goed genoteerd. Even met jullie gebeld en netjes te woord gestaan. De bestelling was gelukkig nog wel op tijd :)
Pluspunten
Vlug bezorgt dat was in mijn geval ook echt nodig.
VerbeterpuntenDe prijs vond ik minder best wel prijzig
Pluspunten
Snelle en correcte service, maar geen correspondentie, noch antwoord op de vraag die ik stelde bij m'n bestelling.
VerbeterpuntenAls er een vraag wordt gesteld over het product, deze effectief beantwoorden
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
VerbeterpuntenAls je een opmerking plaatst bij de bestelling. Wordt daar helaas niet op gereageerd?
Pluspunten
Hele snelle levering, leuk en met zorg verpakt!
VerbeterpuntenGeen! Perfect!
Pluspunten
Je kan gelijk alles voor een tractatie bestellen. Keurig verpakt, snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie wat meer met kant en klare tractaties doen.
Pluspunten
Snelke levering. Netjes verpakt en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten. Ga zo door!
Pluspunten
Product nooit gehad
Product is op tijd verzonden maar klant had geen geduld. Pakket is inmiddels retour ontvangen.
Pluspunten
Is leuk en snel in huis
Pluspunten
Ziet er verzorgd uit en goed verpakt.
Pluspunten
Sneller levering en goedkope goede spullen
Pluspunten
Goede snelle service. Mooie producten
Pluspunten
Pluspunten
snel en makkelijk geregeld, netjes afgeleverd
Pluspunten
Goed bereikbaar Snelle levering
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, leuke spulletjes
VerbeterpuntenHet puzzeltje is dusdanig dun dat het heel lastig te leggen is, voor volwassenen al lastig, voor kinderen niet te doen... in potentie leuk, maar dan moet t veel steviger cq min 2x zo dik zijn
Pluspunten
Snelle levering en goede service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super netjes verpakt, snelle levering!
VerbeterpuntenHad traktatiedag aangegeven, dacht misschien passen jullie je leverdatum hier op aan maar dit is niet het geval. Nu moet ik het zelf lang bewaren in de kast, geen probleem in dit geval met een spekbeker maar hoe verser hoe beter denk ik dan zelf.
Pluspunten
Leuke kleine presentjes om te trakteren!