Pluspunten
Snelle levering en leuke traktatie ideeen
Pluspunten
Helemaal tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Goed geholpen, leuke spullen.
VerbeterpuntenMisschien andere post bedrijf
Pluspunten
Snel leuk
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Het wordt netjes ingepakt en werd snel geleverd! Volgende keer bestel ik weer wat!
Pluspunten
het product zag er super uit en binnen 2 werkdagen had ik het product al binnen.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, ik zou zeggen ga zo door! in de toekomst zal ik beslist nog een keer bij dit bedrijf bestellen!
Pluspunten
Zeer snelle levering in leuke envelope. Gekregen producten zijn precies zoals op de afbeelding van de webshop.
Pluspunten
Snelle levertijden. Product is goed verpakt. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Goed bereikbaar voor eventuele vragen.
VerbeterpuntenTot op heden niet
Pluspunten
Super tevreden.
Pluspunten
Snelle levering, product komt exact overeen met website
Pluspunten
Snel, netjes verpakt. (er stond een bericht op de website dat ze afwezig waren, maar ik heb mijn bestelling toch binnen een paar dagen ontvangen, daar was ik erg blij mee!!)
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk te bestellen
Pluspunten
Super leuke traktaties voor een leuke prijs en snelle levering!! Top, echt een aanrader en zal zeker vaker wat bestellen!!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Netjes verpakt en verzorgd. Snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles ziet er perfect uit
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Minder plastic gebruiken beter voor het milieu
Pluspunten
Leuke spulletjes
Pluspunten
Snelle levering, goed contact
VerbeterpuntenIk had de nijntje traktaties met rozijntjes besteld. De dunne doorzichtige folie van meerdere traktaties was een stukje gescheurd (ik denk door de rand van het doosje) dus dat was wel een minpuntje.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt