Pluspunten
Keurig informatie geven wanneer pakje verstuurd wordt, wanneer betaling binnen was en alles is ook nog leuk geprijsd!
VerbeterpuntenHelemaal super.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld
Verbeterpuntende Dino's zijn kleiner dan omschreven
Pluspunten
Leuke traktaties, snel in huis en ziet er super uit!
VerbeterpuntenGa jullie de komende jaren veel gebruiken dus blijf het aanbod vernieuwen:)
Pluspunten
Assortiment
klei is uitgedroogd... is jammer
Goedemiddag mevrouw Van Dongen, Wat jammer dat u zo'n negatieve reactie geeft op onze webshop. Misschien is het beter als u niet tevreden bent eerst even te bellen, wij zijn altijd bereid om een goede oplossing te zoeken. Wij hebben u vandaag al gebeld, maar u bent niet thuis. Voor wat betreft de het cijfer 5 voor de snelheid van levering: u bestelt op zondagavond 5 juni 20.33 uur. Wij leveren uw bestelling maandag 6 juni aan op het postkantoor. Postnl heeft uw pakketje op dinsdag 7 juni bezorgd, dat is de normale termijn die ervoor staat, sneller kan het echt niet. Het cijfer 5 wat u daarvoor geeft, daar kunnen wij ons dus niet in vinden. Wij zullen het bedrag van de artikelen waar u niet tevreden over bent terugstorten op uw rekening.
Pluspunten
Pluspunten
Leuke artikelen snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Leuke artikelen, orima prijs Snelle levering
Pluspunten
Leuke artikelen, orima prijs Snelle levering
Pluspunten
Zeer snel in levering en makkelijk om te bestellen
Pluspunten
Supersnel geleverd en makkelijke website
VerbeterpuntenSoms jammer dat de voorraad niet hoog is.
Pluspunten
leuke tractaties
Verbeterpuntenmeer uitleg bij de levering. we kregen de tractatie niet zo gemaakt als bij het voorbeeld
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en mooi ingepakte traktatie!
Verbeterpunten-
Pluspunten
ga zo door
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle goede service en duidelijke website
Pluspunten
Super snelle reactie per mail en daarna snel verzonden!