Pluspunten
Ga zo door!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ik ben alleen maar positief! Wat een service en snelheid. Netjes verpakt en na bestelling had ik het de volgende dag al in huis!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Website ziet er mooi en verzorgd uit!!
Nvt
Goedemiddag mevrouw Ahmadali, U bestelt op zondag 3 januari in onze webshop. U beoordeelt de snelheid van verzending met een "4". Kunt u aangeven waarom? Het pakje moest 5 januari bij u zijn, dit is volgens de track & trace ook het geval geweest, op tijd dan toch? Wij hebben ons uiterste best gedaan om e.e.a. op tijd naar u toe te zenden. Wat Postnl daarna met de verzending doet is ons niet aan te rekenen . Kunt u uitleggen waarom u deze beoordeling geeft? vriendelijk dank, hopelijk was alles verder naar wens. Ina den Boer i-Presents.nl
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Wow! Wat een snelheid en service! Na heerlijk op de website gestruind te hebben (zoveel keus), gevraagd of de door mij bestelde artikelen op tijd in huis zouden zijn. Daar zou voor gezorgd worden werd mij beloofd. En daar was geen woord van gelogen: binnen 8 uur had ik de bevestiging dat al mijn bestelde artikelen opgehaald waren door PostNL. En, zoals beloofd, had ik ruim voor mijn deadline alle artikelen keurig verpakt in huis. Met klein kadootje voor mijzelf! Absolute aanrader, ga hier zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenMisschien het assortiment van presenteer materialen (dienbladen, manden, etc.) uitbreiden? Als er wat meer keus was geweest, had ik dat namelijk ook besteld. In 1 keer klaar voor de traktaties, hoe makkelijk is dat?!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenJammer dat er een minimum bestelbedrag is en de verzendkosten redelijk hoog zijn als je iets koopt dat met brievenbuspost verzonden kan worden. Verder prima aanbod en snelle levering, dus voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Snel levering, snel antwoorden op mail
VerbeterpuntenKaartjes personificeren en aanpassen met eigen tekst maakt de mogelijkheden nog beter
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan, goed te bereiken.
Pluspunten
Veel keuze in kleine cadeautjes
Pluspunten
Snelle levertijd, op dag van bestelling nog verzonden!
Pluspunten
Super snelle levering! Vrijdag om 15 uur besteld, zaterdag in huis! Erg leuke cadeautjes voor een mooi prijsje!
Het zou logisch zijn als je de traktatiedatum zou moeten opgeven. Nu blijf je in het ongewisse of de traktatie op tijd aan gaat komen.
Pluspunten
Prachtig verpakt! Enthousiast!!!
Pluspunten
snelle levering en het feit dat je goed op de hoogte gehouden wordt van de levering
VerbeterpuntenIk was wel verbaasd dat het gewone loly´s waren met een sticker erop geplakt...had een echte loly verwacht als kerstman. beetje misleid