Pluspunten
Snel in huis! En netjes ingepakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Precies wat ik zocht gevonden voor een prima prijs.
Pluspunten
Goede communicatie Supersnel geleverd Prima prijs
VerbeterpuntenIets teveel mailtjes over je bestelling, de betaling, ontvangstbevestiging, versturen pakket, beoordeling invullen enzovoort enzovoort.
Pluspunten
In eerste instantie werden er te weinig sleutelhangers geleverd, maar dat is snel en zonder omhaal opgelost. Heel positief!
Pluspunten
Een hele mooie en originele website!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Super.
Pluspunten
Keurig verpakt, nette service
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, groot aanbod
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede snelle levering, leuke producten en alles klopte. Ik ben erg leuke traktaties aan het maken op het moment, mede dankzij i-Present. Dank hiervoor!!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Net als vorige keren, vlug en leuke traktatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
de mails over de voortgang zijn prettig
Verbeterpuntentrack en trace code van het pakket mailen
Pluspunten
Super snelle levering Prijs-kwaliteit goed Leuke originele producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering en leuk ingepakt! Vele positieve reacties op de brandweerpotlood!
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakt.
Pluspunten
Ziet er goed verzorgd uit, snelle levering
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid geven om de labels te laten bedrukken met naam en leeftijd bv
Pluspunten
De meeste presentjes-sites scoren qua prijs te hoog. Met prijsjes van 19 ct zit je heel goed. Ik merkte dat bestellen dan makkelijker gaat en een keus sneller gemaakt, omdat je je niet zo'n buil kunt vallen met deze bedragen.
VerbeterpuntenEhm, toch wat te zeuren. Gisteren was ik bij de Action en toen zag ik de ministickerboekjes voor 69 ct voor 6 stuks waar ik 19 ct p.st voor heb betaald (zo uit mijn hoofd).