Pluspunten
Supersnelle levering en goed verpakt!!!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBij de zakjes die ik besteld had stond het formaat, maar niet hoe hoog het zakje was. Uiteindelijk pasten de zakjes dus niet omdat ze plat waren. Was handig geweest als dat erbij had gestaan. (dan had ik ze niet besteld)
Pluspunten
Pluspunten
Snelle afhandeling, leuk product
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment nu nog iets te karig qua losse artikelen (je ziet heel veel hetzelfde bij diverse aanbieders)
Pluspunten
Vlot geleverd.
Pluspunten
super snel en duidelijke commnuicatie en product zoals op site !!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Leuke shop, puntjes staan op de i!
VerbeterpuntenAssortiment mag nog iets worden verruimd...
Pluspunten
Ziet er mooi uit, precies zoals in de foto's op de website. Keurig gepakt.
VerbeterpuntenIk vind jullie geweldig maar vind de verzendkosten erg hoog
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website
VerbeterpuntenTot nog te geen tegen gekomen
Pluspunten
snelle levering en goed contact!
Pluspunten
alleen maar positief er woord heel zorgvuldig met de producten omgegaan. alles keurig ingepakt en bezorgd. me petje af. ga zo door. waar voor je geld.
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed.
Pluspunten
- snelle levering!!! - overzichtelijke website - beveiligde site voor betaling!!
Pluspunten
Wederom een goede en snelle levering,Top!! Ga vooral zo door
Pluspunten
Snel advies via mail en snelle levering. Perfect
Betere verpakking. De snorren, brillen etc op stokjes waren allemaal een beetje verbogen. Niet mooi natuurlijk...