Altijd zeer tevreden. Leuke producten en zeker klantvriendelijk.

super!

Altijd fijn om hier te bestellen, God overzicht. Snelle verzending en snelle aankomst ( zeker nu met de drukte voor kerst )

Helemaal super, snelle levering

Super producten, heel leuk! En fantastisch in gepakt super !

Snelle en met zorg bereide levering!

Wat een cadeautje om te mogen ontvangen! Heel erg leuk om te zien dat er moeite wordt gedaan om je bestelde artikelen zo leuk in te pakken. Ik en mijn dochter zullen de traktatie met plezier maken en uitdelen ☺️

Duidelijke omschrijving van producten, erg snelle verzending (volgende dag in huis). Prijs-kwaliteitverhouding prima. Leuke duidelijke site met erg leuke, goede producten!!

Leuke tractaties

Zeer mooie leuke tractaties ,heel mooi ingepakt en een snelle levering me zoontje zal er heel blij mee zijn ,en de kinderen in zijn klas ook ,mooie website

goede service, leuke feestthema's

ik had jungle feest decoratie besteld en alles was keurig verpakt en op tijd in huis. Echt super!

Super goed verzorgd!

Leuke traktatie, betaalbaar, met liefde verpakt en bezorgd.

Geweldig!

Heel enthousiast bij het openen van het pakketje, alles super netjes ingepakt en geleverd. Ook nog eens super snel in huis! En een klein presentje voor de jarige erbij, super lief. Ik ben helemaal blij!

Mooi verpakt, snel bezorgd, complete en leuke traktatie

Geweldig!

Door mijn eigen onhandigheid de traktaties voor mijn dochtertje veeeeel te laat besteld. Via de telefoon contact gehad en de situatie uit gelegd. Ik werd direct vriendelijk geholpen en werd er aangegeven als ik nu de orde door zou sturen, er alles op alles gedaan zou worden dat deze dezelfde dag nog verstuurd zou worden. En ja hoor, de volgende dag was mijn pakketje binnen en nog net op tijd voor de grote dag van mijn dochtertje!

Top site

Top service! Heel snel, en goed verpakt. Raad deze site zeker aan!

Super geweldig!

Hele leuke winkel, handig als je als drukke ouder de tractaties uit handen wilt geven. Prijs staat ook gelijk aan wat je krijgt! Kan het iedereen aanraden!

Leuke shop, mooi verpakt en snelle levering

Goede kwaliteit en snel verzonden

Leuke website, veel keus en snel verzonden. Het openen van het pakketje was op zich al een feestje.

Handige website die makkelijk in gebruik is. Verzending is ook super gegaan. Super schattig ingepakt. Niks te klagen dus!

Leuke traktatie en snelle levering

Snel geleverd en alles zat netjes verpakt. Zo konden we makkelijk de traktaties maken. Er zat zelfs een klein presentje en een handgeschreven briefje bij. Hartstikke leuk!

Snelle levering, vriendelijke verkoopster en leuke items!

Wat een leuke uitdeelcadeatjes heb ik ontvangen. Ik was laat met bestellen dus hoopte maar dat het op tijd zou zijn maar de levering ging super snel.

Mooie presentatie

Snelle levering, goede communicatie en netjes ingepakt.

Hardstikke mooi

Alleen al een feestje om uit te pakken. Super verpakt en heel leuk spul!

Snelle en goede service

Op het moment dat ik een diy traktatie pakket wilde bestellen, was het niet op voorraad. Mobiel nummer wat op de site staat geappt en kreeg en reactie dat het er eind vd week zou zijn. Donderdags kreeg ik een berichtje van Ina dat het er al was. Super service. Inmiddels heb ik de bestelling in huis en ziet het er allemaal goed uit. Voor een volgende verjaardag ga ik zeker weer hier bestellen!

Super !

Op dinsdag middag de bestelling geplaatst en woensdag was deze al in huis. Netjes verpakt en helemaal compleet.

Ik heb een bestelling geplaatst voor een traktatie voor mijn dochter. Website is overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bestelling snel geplaatst en snel geleverd. Overigens ook heel mooi verpakt. Kortom. Toppie.

Snelle service! Goed verpakt en ook nog een cadeautje voor de jarige

Molenwerf 1

2941 TD Lekkerkerk