Pluspunten
Snelle levering, helemaal tevreden
Pluspunten
Ina is erg klantvriendelijk en servicegericht!! Tevens is het assortiment ontzettend uitgebreid en wordt de bestelling snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenDe afmetingen vermelden bij de gelukspoppetjes.
Pluspunten
Goede service, ook bij vragen snel antwoord.
Verbeterpuntenkan geen verbeterpunten noemen! Houden zo!
Pluspunten
super binnenkort bestelling voor verjaardag
Pluspunten
Uitgebreide keus aan artikelen. Snelle levering. Leuke inspiratie voor traktaties.
Pluspunten
Leuke webshop. Overzichtelijk en leuk aanbod. Prijs is op zich goed.
Verbeterpuntengeen
Goedenavond, Vriendelijk dank voor het inzenden van het enquete formulier. Ik heb daags na uw mail geantwoord, maar deze blijkt niet te zijn ontvangen. Inmiddels heb ik e.e.a op mijn website gemeld. Dank voor uw oplettendheid. Met vriendelijke groeten, Ina den Boer I-presents
Pluspunten
goede benadering en goed informeren
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Leuke webshop. Ziet er goed en uitnodigend uit. Goede service.
VerbeterpuntenBij mij met betaling met Paypal liep niet vlekkeloos. Graag duidelijk of na betaling bij jullie de order ook binnen is. Ik heb daar achteraan moeten mailen.
Pluspunten
Ik had een mail gestuurd met een vraag. Binnen een kwartier kreeg ik een telefoontje met het antwoord. De bestelling had ik binnen 2 dagen in huis.
Pluspunten
Snelle nalevering toen er bleek tekort verstuurd te zijn, top! Makkelijk betalen Mooie verpakkings materialen en leuke give aways, niet te duur
VerbeterpuntenDe kant en klare feestpakketten voor verjaardag, zie artikelen gemist
Pluspunten
Prima shop
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle Levertijd En Heldere mailing over de stand van zaken.
Pluspunten
Snelle levering en goed geholpen. Leuke weg geef cadeautjes voor een klein prijsje.
Pluspunten
Snelle reactie en super snelle levering!
Pluspunten
snel goede prijs leuke tips
Verbeterpuntenknipje in karton dan kan je het lint vast maken
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering!stoere gelukspiraatjes, ben benieuwd wat de kinderen ervan gaan vinden wanneer mn zoontje 4 wordt!
VerbeterpuntenZe zijn wat prijzig die gelukspiraatjes, in combinatie met verzendkosten wordt het al gauw een dure versiering voor een traktatie, dus of bijv 5 cent per stuk omlaag of verzendkosten iets omlaag.