HAPPY

Schuifhor-onderdeel gevonden ondanks dat het onderdeel meer dan 20 jaar geleden voor het eerst gemonteerd is/was. Zeer blij dat het nog bestaat EN via de leverancier zeer gemakkelijk te bestellen is/was.

Top! Blij dat we jou hebben kunnen helpen bij deze klus. Groet, Maurice - Quofi

altijd prima

betrouwbaar

Bedankt en hopelijk tot snel! Groet, Maurice - Quofi

Product zoals omschreven, snelle levering

Super, bedankt voor je review. Groet, Maurice - Quofi

Prima.

Verzenden langere stukken erg duur. Misschien kan de website duidelijker. Kon niet meteen vinden wat ik zocht. Kan ook aan mij liggen.

Reactie van het bedrijf

We zijn helaas genoodzaakt om deze kosten te berekenen op lengte artikelen groter dan 1.80m. We werken hard aan een oplossing voor (gratis) afhaalpunten. Bedankt voor je inhoudelijke review. Groet, Maurice - Quofi

redelijk

Ik heb geen factuur ontvangen

Reactie van het bedrijf

Hi Peter, Een matige review, aangezien jouw bestelling netjes binnen een dag is afgeleverd en we verder geen klachten hebben ontvangen. Uiteraard hebben wij een factuur voor je beschikbaar. Neem even contact op met info@quofi.nl. Hopelijk wil je deze review heroverwegen. Groet, Maurice - Quofi

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd.

Via Google zoeksite op site van Quofi terecht gekomen. Snel gevonden wat ik nodig had. Goede prijs-kwaliteit, makkelijke site om onderdelen te zoeken en bestellen. En snel thuisbezorgd.

Reactie van het bedrijf

We zijn heel blij met deze review, hopelijk zien we je snel weer terug op onze webshop. Groet, Maurice - Quofi

Klasse aan onderdelen

Alle bestelde materialen zaten er bij t was dus snel en goed en gemaakt

Reactie van het bedrijf

Super! Hopelijk kunnen we snel weer van dienst zijn voor je volgende klus. Groet, Maurice - Quofi

De spullen snel geleverd en precies goed de foto komt perfect overeen met wat je nodig heb .

Reactie van het bedrijf

Dat klinkt al als een 10 ;) Wat zouden we nog beter kunnen doen? Groet, Maurice - Quofi

Perfect en snel geleverd

Producten snel en conform de beschrijving geleverd.

Bedankt voor je review. Groet, Maurice - Quofi

Wel besteld niet geleverd.

Heb in maart al besteld maar er is niks geleverd. Hier al meerdere keren gemaild, maar krijg steeds zelfde reactie is geleverd. Ik heb nog steeds niks ontvangen graag snel leveren. Anders zal ik om de 3 dagen de status van afhandeling beschrijven bij reviews.

Reactie van het bedrijf

Beste Edwin, Dit is de 2e keer in korte tijd dat dit zich voordoet bij jou, terwijl onze vervoerders beide keren anders beweren. Je lijkt je niet druk te maken om het aankoopbedrag en wil alleen maar opnieuw geleverd krijgen. Wij hebben onze redenen om te twijfelen aan jouw verhaal, maar we zullen ons er bij neerleggen. De bestelling wordt gecrediteerd en je aankoopbedrag wordt terugbetaald. Bij deze het verzoek om in de toekomst niet meer bij Quofi te bestellen. Groet, Maurice - Quofi

Super service

Bestelling van het product gaat eenvoudig en is goed verpakt en snel afgeleverd

Super :) Groet, Maurice - Quofi

Levering nadat alles compleet was.

Fijn contact toen pakketje even "zoek" was dankzij DHL. Mooi deurbeslag, stuk voordeliger dan andere leveranciers. Super blij mee!

Reactie van het bedrijf

We zijn heel blij met deze review. Natuurlijk gaat er wel eens wat fout, maar we zullen het altijd proberen op te lossen. Groet, Maurice - Quofi

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Reactie van het bedrijf

Hopelijk zien we je terug voor andere klussen in of rondom huis. Groet, Maurice - Quofi

goede service en goede levering

kwalitatief goede producten

Bedankt :) Groet, Maurice - Quofi

Snel besteld en geleverd. Goed materiaal

Bedankt voor je review. Tot de volgende klus! Groet, Maurice - Quofi

Prima…bestelling en afleveringen volgens afspraak..top.

Top. Hopelijk heb je lang plezier van je aankoop. Groet, Maurice - Quofi

Bezorgd volgens afspraak op ander adres

Product geleverd zoals pp de webshop was aangegeven. Montage was zo gebeurt met duidelijke handleiding.

Reactie van het bedrijf

Dat klinkt goed. Fijn dat we hebben kunnen helpen bij je klus. Groet, Maurice - Quofi

Stevige koffers

Stevige koffers en snelle levering

Heel blij met je review. Wat kunnen we nog beter doen? Groet, Maurice - Quofi

Snel geleverd, goede prijs

Zie hierboven, verder niets aan toe te voegen.

Bedankt! :) Groet, Maurice - Quofi

Redelijk

Lange levertijd, En beschadigd binnengekomen. Jammer, alles werkt wel naar behoren en we hebben her apparaat in gebruik.

Reactie van het bedrijf

Jouw bestelling is inderdaad (te) lang onderweg geweest. Extra balen dat het beschadigd is afgeleverd. Je hebt een mooie gereedschap set gekocht, ik hoop dat je hier veel klusplezier van gaat hebben! Groet, Maurice - Quofi

Reactie van het bedrijf

Wat zouden we nog beter kunnen doen, om van een 8 een 10 te maken? Groet, Maurice - Quofi

Goede levering

Het materiaal dat ik nodig had

Goedkoop en snel!

Paar raamuitzettertjes besteld, zijn die dingen gewoon 40% goedkoper dan bij de Gamma....

Reactie van het bedrijf

Onze raamrenovatie campagne is in volle gang. Je hebt op het juiste moment bij ons besteld! Groet, Maurice - Quofi

Ben erg blij met deze site

Snel besteld en makkelijk het juiste product gevonden en levering was erg snel ben erg blij met jullie

Wij zijn ook blij met jou! :) Groet, Maurice - Quofi

Goed product geleverd en snel

Goede prijs verhouding en Sneek leverijg

Reactie van het bedrijf

Top! En helemaal blij worden wij van terugkerende klanten :). Groet, Maurice - Quofi

Over Quofi.nl

Bij Quofi vind je alles voor de klus! Hoe groot je klus ook is, bij Quofi vind je alles dat je nodig hebt voor jouw project. In het uitgebreide assortiment van ruimschoots 30.000 producten scoor je altijd het juiste professionele gereedschap om de klus mee te klaren. Van grote en kleine powertools tot modieus en trendy deurbeslag, of juist van veelzijdig handgereedschappen tot stijlvolle en ijzersterke werkkleding en beschermingsmiddelen. Voor de ware professional en de serieuze klusser vind je bij Quofi jouw nieuwe aanwinst. Klaar je klus met Quofi. Vind je nieuwe Powertools bij Quofi Van schroefmachines in zakformaat tot boorhamers en betonmolens. Jouw nieuwe Powertool wil je kopen bij één van de grootste verkopers van professioneel elektrisch gereedschap. In je zoektocht naar een nieuwe machine op accu of juist bedraad, voor elke klus hebben wij wat wils. Profiteer van meer dan 30 verschillende fabrikanten met bijna 2500 verschillende powertools. Ook voor onderdelen en onderhoud ben je bij Quofi aan het juiste adres. Zo houd je jouw powertool in topstaat en blijf je van het ene naar het andere project vliegen. Vertrouwd klussen met Quofi Voor het uitvoeren van je nieuwe project zoek je A-merken van topkwaliteit die je terugvindt in de webshop van Quofi. Klus met een goed gevoel en de zekerheid van kwaliteit met de voordelen van Quofi: - Meer dan 15.000 producten op voorraad - Ruim 34.000 product in het assortiment - Gratis verzending vanaf € 75,- - Voor 21.30u besteld, dezelfde dag verzonden - Levering door heel Nederland en België - Specialist in handgereedschap, werkkleding, chemie, elektrisch gereedschap en deurbeslag