Pluspunten
Ze komen na, wat ze beloven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima ordersysteem en uiterst snelle (binnen 24h.) levering.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenTijdige bezorging zoals aangegeven! Kom na wat je belooft. Toegezegde dag was ik thuis. Op uiteindelijke bezorgdatum niet. Ook niet inzichtelijk hoe laat levering plaats zal vinden. Andere bezorgdienst. Elst komt maar 1 keer langs. Daarna na telefonische afspraak. Kunt geen dagdeel aangeven en ook bezorging 's avonds niet mogelijk (DHL en POSTNL wel). Je moet dus hele dag reserveren! Hierdoor onnodige vertraging in levering.
Pluspunten
Materiaal ziet er goed en betrouwbaar uit.
VerbeterpuntenDe verpakking moet een stuk beter! Deze was stuk, en één van de onderdelen lag er los bij. Samen met de chauffeur gekeken of alles aanwezig was en toen toch de zending aangenomen.
Beste meneer Potters, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Als u de klacht opstuurt met eventueel een foto daarbij naar [email protected] kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen. Nogmaals excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, Rosa, Quofi.nl
Pluspunten
Voor mij een onbekend bedrijf. Maar de volgende dag was het al binnen. Niets te klagen dus.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Top!!!
Pluspunten
top gedaan, duidelijke communicatie en snelle levering,
geen idee
Pluspunten
ontzettend snelle levering
VerbeterpuntenJammer volgende dag nog wat bij willen bestellen doch kwam niet verder op de website kon bestelling niet afronden. ook na 2 dagen niet meer dan maar naar de concurrent.
Pluspunten
Goede prijs en werd volgens afspraak geleverd
VerbeterpuntenSnellere communicatie
Mijn bestelling werd niet bezorgd door PostNL. Er was dus ook geen track-trace. Misschien valt er met de overige bezorgdiensten ook een afspraak te maken over het contacteren van klanten over bezorgtijden.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenSteeds gratis verzending vanaf 20 euro.
Pluspunten
Ik bestel een product voor een supermooie prijs en het wordt in twee dagen geleverd. Wat kan je daarover zeggen? Helemaal prima zoals het hoort.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Prefect. Prefessionele afhandeling van de bestelling. Ivm een levertijd die vantevoren duidelijk was, werd ik goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering. Plus er was een actie gratis levering wat het interessant maakt voor het bestellen van kleine aantallen. Dit is voor mij de reden voor een positieve review. Valt de gratis levering weg is het een webshop zoals er wel meerdere zijn.
Pluspunten
Na 1 bestelling die perfect verlopen is kan ik nog niet meer vertellen als bravo Quofi.nl. :)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ga zo door....(stond vroeger ook altijd op mijn rapport) hahahaha.Wat goed is moet je niet veranderen
VerbeterpuntenNee hoor alles was prima en zoals vermeld de volgende dag in huis
Pluspunten
Ik had een vraag die niet gelijk beantwoord kon worden. Een korte tijd later werd ik gebeld met het antwoord en geen dagen moeten wachten op een antwoord. Prima!!!!!!!
VerbeterpuntenGa zo door
101 Laurent Janssensstraat