Snel geleverd elke keer opnieuw. Ik kan vertrouwen op Quofi en dat is erg prettig! Goede prijs/kwaliteit van de producten.
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij met jou als terugkerende klant. Groet, Maurice - Quofi
besteld binnen 12 uur in huis en goed verpakt
Heel fijn! We hopen je graag terug te zien op onze webshop. Groet, Maurice - Quofi
Pakketkwam 1,5 week beschadigd aan. Personeel heel behulpzaam. Werd nieuwe gezonden. Helaas hij was niet zoals verwacht en retour gezonden.
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Ook als de levering niet loopt zoals verwacht. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Maurice - Quofi
Na de aankoop,goede communicatie,klantenservice goed bereikbaar.
Bedankt voor je mooie review! Groet, Maurice - Quofi
Ik ben tevreden over Quoofi , goede prijzen en een ruim assortiment.
Bedankt! Hopelijk tot snel op onze webshop. Groet, Maurice - Quofi
Ellen valdorpels. U hebt ze op maat 1030. Ze zijn echter max 100 in te korten. Ik kan goed klussen dus ik haal ze uit elkaar en maak 300 korter. Wat meer info ware beter!
Mooi om te zien dat we handige klanten hebben! Hopelijk ben je verder tevreden over onze service en zien we je snel weer terug op onze webshop. Groet, Maurice - Quofi
Mijn bestelling is niet afgeleverd zoals besteld en afgesproken. Na verschillende keren telefonisch contact met destil is gebleken dat mijn bestelling terug gestuurd is. Tot heden geen restitutie ontvangen.
Beste Vyen, Dit is flink balen! Jouw bestelling lijkt te zijn gestrand bij een DHL service punt in een Destil vestiging. Ik heb gelijk geregeld dat het aankoopbedrag wordt teruggestort. Dit kan enkele werkdagen duren. Mijn excuses dat het onnodig lang heeft geduurd. Neem gerust contact met ons op als je binnen enkele dagen het aankoopbedrag nog niet terug hebt. Met vriendelijke groet, Maurice - Quofi
Prima slot geleverd! Binnen een dag bezorgd.
Super! Bedankt voor je review. Groet, Maurice - Quofi
Top! Groet, Maurice - Quofi
Dat wat besteld is is op de tijd geleverd die was afgesproken. Prima dus!!!
Beter kan niet :) Groet, Maurice - Quofi
Snel gelefert en de goede onderdelen
Bedankt voor je review. Wat kunnen wij de volgende keer nog beter doen? Groet, Tom - Quofi
Heel erg tevreden met de afhandeling en snelle levering van mijn bestelling.
Top! Hopelijk tot snel op Quofi.nl Groet, Maurice - Quofi
Geen aanmerkingen. Gewoon top.!
Heel fijn! Bedankt voor je review. Groet, Maurice - Quofi.nl
Bestelling snel geleverd. Week later tijdens plaatsen bleek de valdrempel niet compleet geleverd was. Mail gestuurd, volgende dag ontbrekende deel thuis geleverd. Zeer tevreden!!
Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen. Groet, Maurice - Quofi.nl
Verkeerde huisnummer ingevoerd. Na opgeven juiste adres het product nog steeds niet gekregen
Hi, Als het goed is heeft de DHL bezorger vandaag aan de deur gestaan bij het juiste adres. Hopelijk is het naar tevredenheid opgelost. Groet, Maurice - Quofi
Batterijen besteld. Snel en correct geleverd zoals beloofd.
We zijn ook heel blij met onze tevreden klanten in België. Bedankt voor je review. Groet, Maurice - Quofi
Een heel groot assortiment. Soms is de afbeelding niet zoals de beschrijving op pagina 2 linken verder. Goed materiaal, goede prijs, maar niet wat bedoeld en op het plaatje stond. Gelukkig was retourneren geen probleem en snel geregeld.
Helaas. Hopelijk krijgen we nog een 2e kans. Tot ziens op Quofi.nl Maurice
Naar aanleiding van de bestelling van een luikslot heb ik de prima ervaring met Quofi dat ze doen wat ze beloven! Op tijd geleverd, mij goed geïnformeerd, deugdelijke aflevering en een goed werkend betaalsysteem.
Mn bestelling is snel verzonden en was zeer tevreden iver de kwaliteit. Heel mooi dat de producten gewoon op voorraad waren terwijl ik mij suf heb gezocht in winkels. Besteld en de volgende dag geleverd en bovendien zeer goed verpakt! Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.
Fijn dat wij je hebben kunnen helpen met ons ruime assortiment! Groet, Maurice - Quofi
Op dinsdag plaats ik een bestelling en hierbij kon ik voor een bezorgdag kiezen, ik kies voor vrijdag want dan ben ik thuis. Op vrijdag avond bel ik met Quofi waar mijn bestelling blijft, deze was nog niet verzonden het kiezen van een bezorgdag was maar een richtlijn. Helaas was dit een kado wat ik op zaterdag wilde geven en dus niet aanwezig was. Uiteindelijk is mijn bestelling een week later bezorgd. Een tip laat mensen niet kiezen voor een bezorgdag als jullie je daar toch niet aan gaan houden.
Hi Peter, Het is heel jammer dat we jou geen goede ervaring hebben kunnen bieden op Quofi.nl. Ik zie dat jouw order wel de dag voor de gewenste bezorgdag is klaargezet, maar dat er helaas iets mis is gegaan met de planning van de verzending. Mocht je ons nog eens een kans geven, mag je er vanuit gaan dat we de gewenste bezorgdatum wel meenemen in onze planning. Groet, Maurice - Quofi
Zie boven
Super! Tot snel weer op Quofi.nl Groet, Maurice - Quofi
Goede prijs en snelle levering.
Bedankt voor deze mooie review! Groet, Maurice - Quofi
Goede kwaliteit en netjes verpakt afgeleverd. Niks mis mee.
Lang gewacht niks ontvangen nu wachten tot ik me geld terug krijg
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR