Online bestelling ook op maandag leveren.
Pluspunten
Goeie snelle levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenNvt
Ik heb helaas Mijn bestelde zending niet ontvangen. Mijns inziens licht dit aan post NL Maar in zijn geheel ben ik niet blij
Pluspunten
Bijzonder snelle levering
Pluspunten
snel gratis levering al vanaf 20 euro gratis retour snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Beste prijs, binnen 24 uur geleverd, duidelijke website, duidelijk gecommuniceerd.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs Levertijd Kwalitatief goed product
VerbeterpuntenTip: ga zo door. ;-)
Pluspunten
snelle afhandeling. Zeggen goed wat ze doen en doen wat ze zeggen
Pluspunten
Prima overzichtelijke website. Stipte afhandeling en levering!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
VerbeterpuntenMail dienst zou opgeschoond mogen worden (onnodig xml bestand meesturen en niet werkende afbeeldingen in de mail)
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Pluspunten
er werd na de bestelling gemaild dat het niet in voorraad was, maar het is dan in orde gekomen nadat ik naar andere soort schroeven kon veranderen zodat het een dag later toch nog kon geleverd worden.
Pluspunten
Reageren ook vlot op mails. Wij zochten raamboompjes bijpassend bij deurbeslag. Deze staan niet standaard op de site maar ook leverbaar tegen scherpe prijs. Als je weet wat je wilt hebben, dan slaag je hier (waarschijnlijk) wel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles perfect geregeld !!!!!!
Pluspunten
Mijn eerste bestelling bij Quofi verliep zoals gewenst. Snelle bezorging, lage prijs in vergelijk ing met andere webshops, duidelijke communicatie tav legering. Mijn eerste aankoop, dus afwachten wat de toekomst brengt.
Pluspunten
Eigenlijk alles prima. WS ists misgegaan in het systeem waardoor ik geen bericht en geen bestelling kreeg. Paar dagen gewacht en toen gebeld. Fout werd gezien en gelijk opgelost. Mea culpa en excuus. Volgende dag alles thuis. Dus perfect opgelost.
VerbeterpuntenExtra controle op systeem.dit was geen menelijke fout.
Pluspunten
Bijzonder nette prijs kwaliteitsverhouding. Supersnelle levering!
Pluspunten
Verbeterpuntende vraag of het product al gebruikt is alvorens een verzoek te doen voor beoordeling van het product
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR