Pluspunten
Concurrerende prijs snelle levering
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten ga zo door!
Pluspunten
Fijn contact met de bezorger.
Pluspunten
snelle levering, prima mailverkeer
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Verrassend snel en juist advies op mijn vraag per e-mail. Opmerkelijk want veel webwinkels laten het daarop vaak afweten. Ondanks dat een onderdeel niet voorradig leek te zijn werd de volledige bestelling de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Verbeterpuntenafleveren op het juiste adres is kennelijk moeilijk
Geachte heer Schoneveld. Bedankt voor uw beoordeling. Voor zover ik kan zien in onze verzendingslijst hebben we de rolsteiger de volgende dag uitgeleverd. Dit is bij ons bekend op huisnummer 41 zoals op de bestelling staat. De leveringen die we uitvoeren willen we zo correct mogelijk verwerken en afhandelen zoals het ook hoort. Onze excuses als er toch iets mis is gegaan. We wensen u veel success met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDeurdemper scharnierzijde is niet sterk genoeg.
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goed product, schappelijke prijs.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
zelf aflevering- dag kiezen . snel
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Goede communicatie en prima kwaliteit.
VerbeterpuntenLevering kan wat sneller en iets nauwkeuriger...! Van de 13 kastknopjes waren er 11 van 40mm. en 2 van 35mm. !!!! Maar de kwaliteit was prima.
Pluspunten
Heeft mij goed geïnformeerd over de te kleine voorraad en of ik de zending in gedeelten wilde ontvangen of na bijbestelling in zijn geheel. Heeft geen extra verzendkosten in rekening gebracht na verzending in twee gedeelten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntenwebsite aanpassen en aantal producten correct weergeven. Producten stonden op voorraad (24 uur levering) maar waren pas week later bezorgd. (voorraad klopte niet)
Geachte Amanda. Bedankt voor uw beoordeling. Op de site worden de artikelen voorzien van leveringtijden. 1 artikel is een voorraad product en het andere artikel heeft een levertermijn van meer dan 2 werkdagen. We proberen het zo duidelijk mogelijk weer te geven op de site. Onze excuses voor de wat langere levertijd en zullen dit scherp in de gaten houden om de voorraad juist weer te geven. Veel plezier van uw bestelde producten. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zelfs dat kleine onderdeeltje om m'n gereedschap weer werkend te krijgen was te koop.
Pluspunten
Goede comunicatie en snelle levering
Pluspunten
Goede website, duidelijke onformatie, bij passende onderdelen
VerbeterpuntenBout door achterwiel fietsje door spanning op het frame zelfs na verwijdering zadel net te kort. Het ventiel met autoaansluiting steekt niet ver genoeg opzij uit om deze met autopomp op te pompen (hebben dit uiteindelijk opgelost door nippel goed diep in te drukken in lege toestand)
Pluspunten
Heldere website, goede prijzen, goede klantenservice, snelle levering
VerbeterpuntenDe chatfunctie werkt niet zo goed. (Wacht op de server.....)
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenOpbouw- en duidelijkheid van de site kan naar mijn inziens beter.
De server weet soms artikelen niet te vinden terwijl ze er wel zijn!!!!!! of zegt code 404.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR