Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
snelle levering, goede producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert gewoon wat besteld is, top
VerbeterpuntenWas klein probleem met vervoerder?? Mijn adres zou niet juist zijn??. Misschien andere vervoerder gebruiken?
Pluspunten
Vlotte communicatie, snelle verzending en ontvangst van het bestelde
Ga zo door!
Pluspunten
Verzenden snel en goed wordt afgrendelde
Pluspunten
Ging snel en beste prijs
VerbeterpuntenIn mijn geval geen.
Pluspunten
snel en goede levering
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Pluspunten
Professioneel gereedschap
Pluspunten
Hele snelle levertijd en goede kwaliteit geleverd
VerbeterpuntenEigenlijk niks het is een uitstekend bedrijf
Pluspunten
Goede prijzen. Vlotte levering.
Pluspunten
2stuks lade geleiderail set besteld, bij afleveren 1 railset beschadigd, na kort mailtje met foto's direct reactie ontvangen.....24 Uur later nieuwe set afgeleverd! Klasse Service!
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenMisschien een track en trace code
Pluspunten
Goed bereikbaar en aan de telefoon komen zij proffesioneel over. Ik kon het bedrijf niet, maar omdat zij goedkoop waren ben ik gaan kijken. De website is overzichtelijk en functioneel.
VerbeterpuntenIk kende het bedrijf helemaal niet.... zonde! Voor mij is het niet duidelijk of het bedrijf een normale bouwmarkt is of een specialist.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR