Pluspunten
Gewoon geleverd zoals het hoort.
Pluspunten
Een aantal keren telefonisch/mail contact gehad met de medewerkers van Quofi over de levering van het product. Alle keren netjes te woord gestaan en niet lang hoeven wachten op antwoorden via de mail. Het product werd zoals beloofd op tijd geleverd binnen de verwachte leveringstijd.
Pluspunten
Quofi kon mij de ombouwset leveren die op een andere website niet leverbaar was.
VerbeterpuntenDe prijs van de verpakkingstape kan scherper.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Duidelijke en informatieve site.
Pluspunten
Super levertijd
Als wordt aangeveven een ander leverings adres als het factuur adres. Waarom word het dat toch naar het factuur adtes gestuurd. En als er op de site staat levering binnen 24u en ik krijg pas na 2 dagen een bericht dat het verzonden gaat worden , waarna ik nog 2dagen moet wachten vind ik nogal vreemd
Pluspunten
Duidelijke website, goedkoop en goede communicatie.
VerbeterpuntenNvt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie van klantenservice en ook een passelijke oplossing
VerbeterpuntenDouble check van de goederen voor verzenden
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Na vraag van mij gaan ze zoeken naar oplossing. Ze denken mee met klant.
Pluspunten
Snelle service snel geleverd. Helaas werkte het product niet naar verwachting.
Pluspunten
Keuzen uit een hoop producten en merken per categorie
Verbeterpunten??
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
101 Laurent Janssensstraat