Pluspunten
er was in het magazijn iets mis gegaan, maar had het materiaal toch met veel spoed nodig. Quofi erkende de fout en bood zelf aan een koerier langs te sturen vanuit Tilburg. Helemaal top.
Pluspunten
top service en snelle levering
Pluspunten
Hele snelle levering. Goed product en vele malen goedkoper dan de bouwmarkt.
Pluspunten
Goed en netjes afgehandeld
De afbeelding van het schuifdeurslot paste niet bij de omschrijving.
Pluspunten
Bijzonder snelle levering
Pluspunten
Eerste bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Waarschijnlijk plaatsen we binnenkort een nieuwe bestelling.
VerbeterpuntenBij de levering van grote pakketten krijg je een 3S code voor PostNL, terwijl het tot onze verrassing door een andere bezorgdienst werd bezorgd. Zij stonden ineens op de stoep. We hadden de 3S code in de PostNL app ingevoerd en daar was nog niets ontvangen (achteraf niet zo gek). Er ging dus iets mis in de communicatie over de levering.
Pluspunten
Goede duidelijke site, snelle levering, goede communicatie over de verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het is super snel geleverd en goede kwaliteit.
Pluspunten
Correct afhandeling, bij vragen krijg je snel een antwoord.
Pluspunten
Perfecte site, goede communicatie, snelle levering
Pluspunten
Doet wat het beloofd
VerbeterpuntenGeef bonuspunten / spaarpunten voor volgende aankopen De schaafbeitels zaten in een aparte enveloppe; de ductape met handschoenen in een aparte doos; dus 2 pakketjes. Waarom alles niet in 1 doos? De pakketdienst leverde dus gelijktijdig 2 pakketjes af; heel vreemd
Misschien eerder de track and trace code mee versturen zodat er eerder rekening gehouden kan worden met de leveringsdatum.
Sorry, ik geen zin om iedere keer weer uw bedrijf te beordelen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenWebsite ivm bijvoorbeeld schoenenmaten
Pluspunten
Louter positieve ervaring, snel goedkoop en perfecte verzending
VerbeterpuntenGeen
101 Laurent Janssensstraat