VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goedkoop
VerbeterpuntenDuidelijkheid over leverdata.
Pluspunten
Voldoet ruimschoots aan de verwachting. Een aanrader
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en snelle levering
Internetsite up to date houden misschien? Via de site aangeven dat het binnen 24 uur bezorgd zal worden en een dag later aangeven dat de levertijd langer dan twee dagen zal zijn.....
Pluspunten
Snel en goedkoop, zeet tevreden!
Pluspunten
Keurig pakket aangeleverd.
VerbeterpuntenEen mogelijkheid om een tweede afleveradres aan te geven, zodat bij geen gehoor op het hoofd adres, er nog een adres beschikbaar is om af te leveren.
Pluspunten
Ik kreeg wat en bestelde en de volgende dag had ik het binnen.
Pluspunten
Snelle levering, accurate track en trace!
Pluspunten
Voorbeeldig: duidelijke site, goede prijzen, snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenMisschien handig om een digitale factuur op te sturen in plaats van een digitale pakbon. Maar dit is waarschijnlijk een kleine vergissing. Lossen we wel op.
Pluspunten
Komen hun afspraken na
Verbeterpunteniets beter toelichten, wanneer producten geleverd worden, (voorbeeld) ik kreeg vrijdags bericht waar in stond dat ik s' maandag's producten geleverd zou krijgen werd het zaterdag. beetje onduidelijk in de mail gezet.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
heel positief
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment
Pluspunten
Geen verzendkosten, en ook geen retourkosten. Zeer snelle levering. TOP onderneming.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenNvt
101 Laurent Janssensstraat