Pluspunten
Communicatie over levertijd is goed.
Pluspunten
ik kon mijn product niet vinden.heb contact gezocht en kreeg meteen een goed antwoord . snelle levering.
Pluspunten
Het uitgebreide assortiment. Vlotte levering
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik geen klachten , alleen de prijs van het product vinden wij iets aan de hoge kant.
Pluspunten
Pluspunten
snel duidelijk en makkelijk
Pluspunten
snelheid van levering.
Pluspunten
Duidelijk in de communicatie. Altijd fijn om mailtjes te ontvangen van de status van je bestelling en het moment van uitleveren met een track trace.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, nette prijzen
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, keuze beter dan bouwmarkt, goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijzen en zeer snelle levereing
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVerzendcode niet beschikbaar en geen levering binnen 24 uur bij mijn laatste bestelling
geen aanvullingen
Pluspunten
hele snelle levering
Pluspunten
snelle levering, redelijke prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede site , snelle reactietijd en de klant wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de order...
VerbeterpuntenNa het terugsturen van het artikel dat niet het juiste blijkt te zijn duurt het wel vrij lang voordat de kostern reout op de rekening worden gestort
Pluspunten
Ook prima communicatie via telefoon en ook snelle levering na ruilen van verkeerde bestelling.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR