Pluspunten
goede , snelle levering , goede verpakking
VerbeterpuntenSUPER BLIJF DIT ZO DOEN DAN ZIJN ER OOK GEEN ONTEVREDEN KLANTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Duidelijke site Super de Super snelle levering. Laat in de avond bestellen 21.30 uur en toch de andere dag leveren.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
1 artikel besteld en is correct en snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goede producten. Service kan ik niet beoordelen, heb het niet nodig gehad, correcte en tijdige levering.
VerbeterpuntenVooral doorgaan zo :)
Pluspunten
De juiste prijs en een zeer snelle levering.
VerbeterpuntenJuiste voorraadstatus aanhouden, had nu (overigens correcte) 24h levering van de productpagina, winkelwagen gaf levertijd langer dan 2 dagen aan! Trek dit gelijk voor de duidelijkheid.
Pluspunten
Duidelijke website, goedkope prijzen, snelle levering.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Eerste bestelling bij dit bedrijf. Een artikel niet direct leverbaar, goed gecommuniceerd hierover per mail.
Verbeterpunten? Op dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Prijs communicatie
VerbeterpuntenAangeven op de site wanneer niet meer op voorraad
Pluspunten
Pluspunten
Vlug, veilig en voordelig
Pluspunten
Wij hebben een bel gekocht via de website, na levering bleek deze heel licht beschadigd. Na dit gemeld te hebben hadden wij de volgende dag al een nieuwe bel in huis. De oude bel mochten we houden en hoefde we niet retour te sturen. Goede service, makkelijke communicatie via email.
Pluspunten
Product is snel en netjes verpakt geleverd.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR