Pluspunten
Goede prijs en grote diversiteit aan artikelen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Prima leverancier! Top!!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Afwijkend afleveradres opgegeven alsnog baar factuuradres verstuurd
Pluspunten
Goede prijs , kwaliteit
VerbeterpuntenBeter communicatie over de bezorging
Pluspunten
Snelle levering en heen gedoe met verzendkosten
VerbeterpuntenHet was even verwarrend dan de bestelling met twee verschillende vervoerders kwam (rob rails en rob rails ophangklemmen)
Pluspunten
Mooie site
VerbeterpuntenBetere informatie over levertijden
Pluspunten
Pluspunten
Goede materialen en product ziet er in het echt nog mooier uit dan op de website te zien was.
VerbeterpuntenStond bij binnen twee dagen in huis, maar bleek later niet op voorraad te zijn. Heeft echter wel maar twee dagen langer geduurd.
Pluspunten
eenmaal gevonden ging alles super
Verbeterpuntenvinden van producten op de website is problematisch (ik zocht een zeskantbout van bepaalde lengte en dat viel niet mee
Pluspunten
Snel, accuraat, betrouwbaar.
Pluspunten
Ontvangen wat ik besteld heb. Snel en voor een goede prijs. Prima dus
VerbeterpuntenBevestigingsmail van de bestelling kwam niet direct binnen. Volgens een medewerker agv een probleem van hun systeem met hotmail-adressen.
Pluspunten
Het product wat ik zocht was alleen hier verkrijgbaar (voor particulier): heb precies gevonden wat ik nodig heb !
VerbeterpuntenDe kastbankrail had ik in korteere lengtes nodig, het zou schelen in de verpakkings- en transportkosten als het op maat gemaakt zou kunnen worden (ipv de standaard lengte van 5 mtr!).
Pluspunten
Doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis
Pluspunten
alles verliep probleemloos en zeer snel.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Toen product niet de juiste bleek te zijn, werd er even snel omgeruild voor de juist!!!
VerbeterpuntenGa zo door!!!!
Pluspunten
Ruim assortiment voor nette prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie verkeer.
VerbeterpuntenGéén.
101 Laurent Janssensstraat