Pluspunten
Ze waren de goedkoopste, geen verzendkosten, en binnen 1 dag in huis. En tussendoor op de hoogte gehouden via Track en Trace. Zo moet het !
VerbeterpuntenDe site kan nog duidelijker.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site. After sales zeer vriendelijk en meedenkend.
Pluspunten
G>M.
VerbeterpuntenG.M.
Pluspunten
Bezorging had vertraging maar na een belletje snel geregeld dat het die dag nog werd bezorgd. goede service!
Op de site staat een levertijd van 2 dagen, het ene artikel is pas naar 6 dagen geleverd de ander is op dit moment na 7 dagen nog steeds niet geleverd
Geachte, We geven aan op onze website dat de levertijd meer dan 2 werkdagen is. We proberen altijd de levertijd zo kort mogelijk te houden. Alleen zijn er weleens artikelen die de leverancier even niet op voorraad heeft en daardoor wordt de levertijd dan ook wat langer. Onze excuses voor de wat langere levertijd. Succes met uw aankoop. met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Snelle levering en goed product!
VerbeterpuntenTIP: Communicatie over het logistieke gedeelte. Had een post NL track en trace code gekregen,maar de trap kwam met een ander logistiek transport, waardoor het pakket niet was te volgen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snel en reageren op de mail
Verbeterpuntenleveringen niet door de chauffeur buiten achterlaten...
Pluspunten
snelle levering en groot asssortiment
Pluspunten
Duidelijke website. Goede en adequate berichtgeving.
Pluspunten
Verder prima!
VerbeterpuntenDe leverdatum bleef onduidelijk dat geeft onzekerheid met het oog op planning
Pluspunten
snelle levering en de produkten goed verpakt
Pluspunten
Snel betrouwbaar goedkoop
VerbeterpuntenGelijk een bevestigings mailtje sturen na de bestelling.
Pluspunten
Producten tegen goede prijs, correct geleverd.
Verbeterpuntenlevertijd liep wat uit
Pluspunten
VerbeterpuntenLevertijden en klant vriendelijk zijn als ik ze bel
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR