Pluspunten
Je kan het Quofi opbellen. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon. Ik vroeg hoe het met mijn bestelling was.... "oh dan zal ik even de chauffeur bellen" zei de medewerker. Bij ieder ander bedrijf moet je eerst een vervelend keuze menu door. Dan moet je minuten lang wachten. En als je daarna een medewerker krijgt is het antwoord meestal "kan niet", "mag niet". Niet bij Quofi! Ik ben bijzonder content met jullie service. Vr gr Pepijn
Pluspunten
Prima dat je kunt aangeven op welke dag de bezorging gewenst is.
VerbeterpuntenIn het aanbod van stuclopers is het op de site niet altijd even duidelijk welke kleur beide zijden hebben. "Aluminium" is op de foto grijs en in de werkelijkheid meer zilverkleurig. We zochten eigenlijk lichtgrijs, maar dachten op de foto's ook rollen te die donkergrijs waren. Dus hebben we maar aluminium gekozen. Op zich geen probleem, maar een duidelijkere vermelding van de kleur of foto binnen het stucloperaanbod zou handig geweest zijn.
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Goede prijs - kwaliteit verhouding en een snelle bezorging
VerbeterpuntenAssortiment met onderdelen verder uitbreiden
Pluspunten
Goeie website veel te zien
VerbeterpuntenLeertijd stond op 24 uur maar werd een 2 dagen na bestelling geleverd
Pluspunten
Prijs is super + uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenBevestigings-email van je bestelling komt >24 uur later. Je hoopt in de tussentijd maar dat alles goed is doorgekomen.
Pluspunten
we hebben via internet een product besteld.\het was allemaal snel geregeld, duidelijke site en super snel geleverd.
Pluspunten
snel en komt betrouwbaar over
Verbeterpuntenik ben een privé klusser en wat aanvullende (technische) informatie omtrent het product zou wel welkom zijn.
Pluspunten
duidelijke uitleg direct leverbaar, korte levertijd
Pluspunten
Prijs/ kwaliteit zijn in orde
VerbeterpuntenDe communicatie was slecht , geen order bevestiging ontvangen. De bezorging was een dag later dan ik had aangegeven.
Pluspunten
Ruime collectie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duideijke website en goedkope prijzen
VerbeterpuntenBestelling werd later afgeleverd dan afgesproken
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
9\10
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Maken waar wat ze beloven!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Na eerst een foutieve levering door een miscommunicatie retour zending gedaan daarna perfect geregeld en netjes geld terug Daarna prima levering gehad
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR