Pluspunten
Waar voor je geld.
Pluspunten
Ik kreeg zeer snel reactie op mijn vraag die ik via mail bestelde
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en een goed en degelijk product voor een lage prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering zoal vermeld op website
Pluspunten
Netjes geïnformeerd dat bestelde artikel niet op voorraad was,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en duidelijke website, snelle terugkoppeling. Onderdeel snel in huis.
Pluspunten
Snelle levering, eersteklas materiaal
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Goed, snel en perfect.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende service, goede communicatie, komen afspraken na. Omdat ik via de site geen mengbekers kon bestellen telefonisch contact opgenomen met Quofi.nl, het probleem uitgelegd. Medewerker heeft de bekers aan de bestelling toegevoegd zodat wij deze toch geleverd kregen, en omdat de bestelling al betaald was heeft hij de bekers gratis meegestuurd. Dat noem ik nu service en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenWebsite up to dat houden. De mengbekers van repair care zijn niet via de site te bestellen ondanks dat er bij bepaalde producten naar verwezen wordt.
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenlevertijd. Niet iets beloven wat je niet nakomt.
Geachte heer, Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Uit onze gegevens blijkt dat er inderdaad te laat is geleverd ivm een voorraad die niet klopte, bij 1 van de 4 artikelen die bested waren. Dit had gemeld moeten worden via de mail maar is helaas niet gebeurd, waarvoor onze excuses. Zullen hier scherper op letten in het vervolg. Succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenHeb ik nog niet ontdekt. .
Pluspunten
Zeer snelle en betrouwbare levering. Binnen 24 uur is ook echt binnen 24 uur. Groot assortiment met spullen die een ander vaak niet heeft.
VerbeterpuntenArtikelen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden op de website.
Pluspunten
helderheid site snelheid van levering
Pluspunten
snelle reactie, eerlijk antwoord, komt betrouwbaar over.
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR